Televisió

Més 'Tokyo Vice'

La sèrie d’HBO Max basada en les memòries del periodista Jake Adelstein tindrà una segona temporada, ha confirmat el productor executiu Alan Poul.

Ansel Elgort encarna el periodista Jake Adelstein a la sèrie 'Tokyo Vice'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BO Max no tan sols confia en les seves comèdies. Després de renovar Julia, Minx i Nuestra bandera significa muerte, la plataforma de streaming de WarnerMedia ha donat llum verda a un altre lliurament de Tokyo Vice, una de les primeres produccions originals que va anunciar abans de fer efectiu el seu llançament i que, després d’un procés de producció eternitzat per la pandèmia, finalment va debutar a començaments del passat mes d’abril.

Així doncs, Tokyo Vice podrà estendre en una segona temporada les investigacions de Jake Adelstein, un periodista nord-americà que aconsegueix una cobejada plaça en el diari més respectat del Japó. Malgrat aixecar suspicàcies pels seus orígens occidentals, el personatge encarnat per Ansel Elgort mira de submergir-se en el món criminal de la capital nipona durant els anys noranta, un moment en el qual les bandes criminals campaven a pler.

“La fenomenal resposta dels espectadors tant als Estats Units com al Japó ha estat molt gratificant. Fer aquesta sèrie i mantenir-la autèntica ha estat una genuïna tasca de dedicació per part del nostre aplicat repartiment i equip, i estem encantats de poder seguir la història”, ha declarat el productor executiu Alan Poul, que, gràcies a la seva connexió amb el país del sol naixent, va facilitar un ambiciós rodatge desplegat a Tòquio.

La primera temporada de Tokyo Vice deixava les coses obertes amb diversos girs argumentals sobtats que no es van acabar de resoldre, per la qual cosa estava clar que la intenció del creador J.T. Rogers era prosseguir aquesta narració, basada en les memòries del mateix Adelstein. Per si no n’hi hagués prou amb els cliffhangers d’aquell tancament del primer lliurament, Rogers promet que la ficció tornarà amb més trucs sota la màniga: “Venen més girs i voltes en la història”.

tracking