Televisió

'Demimonde', anul·lada

El projecte de J. J. Abrams a HBO queda descartat per l’alt pressupost: més de 200 milions de dòlars. L’inici de la preproducció de la sèrie es remunta al 2018.

J. J. Abrams capitanejava aquest ambiciós projecte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que HBO va donar llum verd a Demimonde, el cineasta J. J. Abrams ha tingut temps per tancar una trilogia d’Star Wars, produir sèries com ara Territorio Lovecraft o La historia de Lisey o anunciar el desenvolupament d’Speed Racer, deixant en un segon (o tercer) pla el seu retorn com a creador televisiu. Per tant, tot semblava indicar que alguna cosa no anava del tot bé. Ara, Warner Bros. Discovery ha pres una decisió radical per no prolongar l’agonia.

Tot i haver encarregat una temporada completa el febrer del 2018, HBO ha decidit cancel·lar Demimonde, com assenyala TVLine. La possible retirada del projecte ja havia estat anticipada per The Hollywood Reporter fa dues setmanes, ja que Abrams hauria sol·licitat un pressupost que depassaria els 200 milions de dòlars, xifra que supera fins i tot la de La Casa del Dragón.

Tot i que la cancel·lació es pogués veure a venir, ja que les preproduccions de gairebé un lustre no solen ser indicis d’un futur saludable, el més sorprenent és que a l’abril es va anunciar el fitxatge de Danielle Deadwyler per donar vida a la protagonista, una dona que pateix un brutal accident científic.

Una de les últimes declaracions oficials relatives a Demimonde va arribar de part de Casey Bloys, responsable de continguts d’HBO, que al febrer convidava a tenir cert optimisme. “Els guions ja estan escrits, i ara estan mirant de trobar la manera d’abordar el rodatge i tot això. Ara mateix no hi ha detalls sobre quan començaran els enregistraments”, apuntava l’executiu de la plataforma audiovisual sobre la futura sèrie. Finalment, no s’ha trobat la manera de materialitzar aquest projecte, que s’ha acabat ofegant en les seves elevadíssimes aspiracions.

'REINA ROJA' PRESENTA L'ELENC PRIINCIPAL

Amazon es va acostar ahir a la Fira del llibre de Madrid per presentar els protagonistes de Reina Roja, l’adaptació televisiva de la novel·la supervendes de Juan Gómez-Jurado. Conscient de l’expectació que envolta al projecte, Prime Video ha reclutat a dos reconeguts talents locals, Vicky Luengo (foto) i Hovik Keuchkerian, que tornaran coincidir després d’haver-se enfrontat a Antidisturbios. Luengo, que es va alçar amb l’Ondas pel seu treball a la sèrie de Movistar+, donarà vida a la principal protagonista de la saga, Antonia Scott, una dona que atresora un do molt especial, però que al mateix temps li ha suposat múltiples desgràcies. Per part seva, Keuchkerian se submergeix en l’univers Reina Roja per interpretar Jon Gutiérrez, un inspector suspès després d’haver estat acusat de corrupció. Tot i el seu codi moral, no ha pogut evitar veure’s implicat en una fosca trama, de la qual tan sols el pot treure Antonia.

vicky luengo

tracking