Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És molt difícil per a tu conciliar el teu desig de creativitat i originalitat a la teva vida amb les limitacions que posa la societat perquè siguis una persona eficient i productiva. Aquest és un dels grans dilemes a què s'enfronta un munt de gent aquests dies. És com si haguessis d'amagar la teva veritable personalitat per tal de complir amb allò que els altres esperen de tu.

Taure Sembla que tens molt ressentiment cap a algú que t'ha fet mal. No et guardis aquests sentiments o et corcaran. Gaudeix del teu dia avui per posar totes les cartes sobre la taula i oblidar-te de la venjança, ja que només es podria tornar contra tu. En comptes, per què no tractes de buscar aquesta persona i explicar-li els teus sentiments?

Bessons Avui, potser vols amagar-te lluny, a la teva torre d'ivori, i veure el que està succeint davant dels teus ulls. I per què no, si això permet obtenir la perspectiva necessària sobre les coses? Utilitza aquest període de la teva vida per donar a les coses el seu valor real i per veure on realment encaixen al teu món algunes persones.

Cranc Has estat esperant a parlar amb la teva parella sobre alguna cosa important? Bé, et toca fer el primer moviment. De fet, això és el que la teva parella espera que facis. Aprofita del teu dia avui per dir a la teva parella exactament el que esperes d'ell o ella i per compartir algunes de les preocupacions.

Lleó Gaudeixes de la teva llibertat. Ets una persona molt independent i odies quan alguna cosa s'interposa pel teu camí. Això està bé, però és possible que vulguis fer una ullada a la teva situació financera, encara que això no sigui el teu. Tendeixes a ofendre't per haver de bregar amb qüestions materials humils, però si no ho fas, pots restringir severament la teva llibertat de viure la vida al màxim.

Verge Avui és un bon dia per córrer riscos. Pots tenir molt d'èxit si et disposes a defensar les coses que realment importen. Pretén que ets un director de cinema i que acabes de conèixer un potencial productor per a la teva pel·lícula. Casualment tens el teu guió a la mà. Estàs llest per millorar el teu estatus social? T'has preparat per a l'èxit?

Balança Avui tens una creativitat i una originalitat que no coneixen límits. Què faràs per expressar la rica creativitat que abunda dins teu? Si el teu entorn no et permet expressar la teva creativitat, canvia d'ambient i intenta crear una nova realitat per a tu. Aquesta és lúnica forma en què seràs capaç dutilitzar aquesta energia increïblement productiva.

Escorpí Aquest és un dia ideal per revisar la teva situació financera, així que treu els teus estats de compte bancaris o informes de dividends. Tracta de fingir que estàs amb el teu assessor bancari i descriu la teva situació amb la major objectivitat possible sense sobreestimar allò que ingresses o subestimar allò que gastes. No te'n penediràs d'aquest procés, ja que podries evitar cometre alguns grans errors en el futur.

Sagitari És possible que t'hagi estat preocupant una cosa que vas fer recentment i del que no en tens gaire orgull. Avui descobriràs que tota aquesta preocupació va ser per res. La realitat de la qual has intentat fugir últimament estarà just davant dels teus ulls i veuràs que, després de tot, no és tan dolenta.

Capricorn No totes les amistats són iguals. És possible que hagis après per les dolentes, però no passa res. Avui, potser vols posar les teves amistats en algun tipus d'ordre i obtenir una mica de perspectiva sobre les coses. És hora d'esbrinar quins dels teus amics estan realment disponibles quan els necessites, quins et mostren com es preocupen per tu i quins no.

Aquari Si has estat tenint problemes a la teva relació o vida amorosa en general, no esperis que les coses millorin avui. La gent que tens a prop et pot trobar extremadament irritable. Pot semblar que tot allò que diguin els altres et posa de nervis. Fins i tot les paraules d'amor que la teva parella et xiuxiueja a l'orella poden semblar un munt d'aire.

Peixos Aquest podria ser un dia ple destudi per a tu, en realitat potser seria millor anomenar-lo laboriós. Però t'encanta treballar i aconseguiràs tota la feina que puguis manejar. És un bon dia per treballar en totes aquestes coses a la teva vida que encara necessiten una mica d'atenció, les coses que no han trobat un lloc permanent a la teva vida, igual que algunes de les teves relacions, per exemple.

tracking