Agenda

Mercat de la Vall

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Mercat de la Vall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Diada de la Mare de Déu de l’Ecologia

La diada començarà amb una pregària a la Mare de Déu de l’Ecologia, seguida de la tradicional cantada de gojos i d’una ofrena floral. Després, s’oferirà coca i xocolata als assistents i es farà el repartiment de l’espígol. Hora: 11 h. Camí de les Pardines. Encamp.

FIRES I MERCATS

Mercat de la Vall + Mercat menuts

Mercat d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris. El primer dissabte de cada mes entre maig i octubre. Hora: d’11 a 20 h. Centre històric. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Natures mortes amb ‘collage’

Els participants tindran l’oportunitat d’experimentar amb el collage, una tècnica artística que es va popularitzar gràcies a l’obra de Picasso Naturalesa morta amb cadira de reixeta, creada el 1912. A partir dels quatre anys. Hora: 10.30, 11.30, 12.30, 16 i 17 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

VISITA

‘La presència de la natura en una casa benestant’

Visita guiada. Hora: a les 12 h i a les 17 h.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

EXPOSICIONS

Humanitat

Pecats, La creativitat rau a fer invisible el visible, Homo in Naturam i Umbra són quatre dels projectes que s’han estat treballant durant el curs i que pertanyen a Robert Verdaguer, Maria del Mar Sánchez, Laura Magallon i Andrea Alsina. Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 31 de maig.

Gaset Flinch

L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d'Exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que, sota el títol TRAJECTÒRIES, vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del ministeri de Cultura.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny del 2022.

Basat en històries reals

Un recorregut a través d'una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal de la col·lecció Foto Colectania, que permet conèixer aquelles històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores. Centre d'Art. Escaldes-Engordany.

Fins l’11 de juny.

Interculturalitat

Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Sèrie ‘Ikebana, les noves fotografies de tardor’

Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny del 2022.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

tracking