Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Es diu que causes pànic intentant enderrocar un sistema que creus fora d'època. Amb aquesta energia celestial, avui serà un d'aquells dies en què sents l'esperit de la revolució brotant dins teu mentre ets a la feina. Sents frustració amb un sistema de computació, per exemple? Queixa't amb els teus superiors en un dia com aquest!

Taure L'actitud introspectiva que avui tindràs no serà normal amb la teva usual manera de ser. Això és degut al moviment dels cossos celestials que et faran pensar en els valors bàsics que subjauen les teves idees i accions. Qualsevol cosa que influenciï el teu pensament intel·lectual serà inspeccionada a consciència.

Bessons Avui no és realment el dia per deixar les coses a l'atzar. Si realment no t'agraden els tipus de sorpreses que debiliten la teva bona feina, tracta de planificar el teu dia el més simple possible, mantenint a la teva ment que possiblement estiguis millor treballant tot sol. L'alineació celestial causarà retards en els intercanvis i les comunicacions, sense esmentar l'empantanament de qualsevol quantitat de projectes. Només sigues pacient; això també passarà.

Cranc Un gra de sorra podrà interrompre la màquina perfectament oliada que ets i fer que avui surti de funcionament. Per què? Per l'alineació astral. Ja que sentiràs virtual obligació a la inactivitat en aquest dia, començaràs a veure com algunes preguntes molt personals començaran a sorgir dins teu.

Lleó Avui sent la llibertat de prendre alguns riscos quan es tracta d'expressar les teves emocions. La teva necessitat de tenir una autoexpressió més creativa a la teva vida s'està fent manifestar de maneres inesperades. Enfoca aquest impuls cap a una cosa més positiva. L'energia celestial d'avui et recorda que equilibris aquesta força emocional amb converses racionals amb amics en qui confies i que et poden donar bons consells.

Verge Amb l'energia astral d'avui, és possible que pensis en la manera de comunicar-te amb les persones que trobis a la feina. Hi ha una bona possibilitat que aquest sigui el projecte correcte per a tu. No et preocupis sobre el retard del correu electrònic, les cites no complertes, o els malentesos; simplement són allà per recordar-te canviar la manera com generalment operes en la teva vida diària laboral.

Balança Si tens grans plans per a tu en el teu treball en aquest dia, com organitzar una conferència o començar una feina en un nou prototip, et decebràs terriblement cap al final del dia. I tampoc no funcionarà el raonament que faràs amb la teva persona per no perdre el control. L'energia planetària fa que aquest sigui un d'aquells dies en què pot passar el que és impensable.

Escorpí Segurament sàpigues millor que ningú més que les relacions professionals generalment són plenes de desitjos inconscients i idees que es mantenen sense expressar. En certes situacions, aquesta manca de claredat tindrà repercussions directes en l'eficiència de la teva feina i en el resultat de certes negociacions.

Sagitari La configuració astral d'avui establirà un obstacle a la teva tendència a buscar i seguir noves filosofies i ideals. Usualment et trobes evolucionant en un Univers on cada dia apareixen noves maneres de pensar: noves polítiques, nous conceptes científics, noves tecnologies. Et semblarà que tot ha de ser únic i innovador perquè sigui valuós.

Capricorn Les persones ja t'hauran dit que ets com un gat; sempre t'ho fas per caure dret en les situacions delicades. Tot i això, l'energia astral posarà a prova aquesta habilitat. Aquest període difícil tindrà els costats entretinguts. Gaudiràs en pensar sobre allò que pots aprendre d'aquestes vivències - i certament, mantenir el sentit de l'humor sobretot ajudarà moltíssim.

Aquari Avui, amb la configuració planetària actual, tindràs algunes sorpreses – ordinadors trencats, línies telefòniques sense funcionar, màquines de fax descompostes – aquests problemes retardaran el progrés del teu treball. Però aquest període d'inactivitat et farà parar i pensar si has oblidat fer alguna cosa abans de continuar.

Peixos Avui estaràs molt pensatiu/va. L'alineació astral causarà certs problemes, especialment pel que fa a l'elecció de la teva carrera. Has triat la professió correcta? La teva feina realment significa alguna cosa important per a tu? És possible que converteixis un hobby en un negoci lucratiu? Tens moltes preguntes per pensar!.

tracking