Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquesta nit t'enduràs a casa molts papers de la feina que necessiten atenció immediata. També és possible que les persones que coneguis de la teva feina vinguin a casa teva, potser per treballar, potser per socialitzar una mica. De qualsevol manera, hi haurà converses interessants! L'alineació planetària implica l'intercanvi de moltes idees estimulants dins de casa teva.

Taure La configuració planetària en joc farà que la teva ment funcioni a mil per hora - potser tractant de portar massa idees a la teva ment de cop. Podries qüestionar-te sobre possibles oportunitats comercials, o si un nou curs destudi és el correcte per a tu. Pren nota de les teves idees per no oblidar-te-les. Apareixeran nous amics a través de la teva feina. Gaudeix el teu dia

Bessons Algunes comunicacions serioses amb un soci – ja sigui comercial o sentimental – podrien conduir a una nova claredat i idees fresques sobre com enfocar les dificultats que se't creuin en el camí. Aquest és un gran dia per discutir noves societats comercials, o fer marxar la paperassa de treball. També hi haurà moltes cartes i trucades telefòniques. L'energia celestial en joc implica que s'aconseguirà molt en poc temps.

Cranc La teva imaginació es troba molt elevada, com ara la teva percepció extra sensorial i la teva intuïció. Si tens inclinacions artístiques, podries sentir especial inspiració avui per començar nous projectes. Els resultats podrien sorprendre't i impressionar tots els que els vegin. La configuració planetària implica un costat pràctic en la teva inspiració que et poden ajudar a aconseguir l'èxit. Aprofita-ho al màxim!

Lleó Els teus sentiments avui estaran en un gran viatge - empenyent-te als confins de la Terra. Alguna cosa et truca perquè expandeixis la teva ment i pensis en les possibilitats que facis un viatge llarg aviat. Descobriràs que un amic proper o la teva parella està relacionat amb això a causa de l'orientació del dia. Expliqui's les fantasies més boges de cadascú, i junts descobriran que la realització dels seus somnis no està lluny de convertir-se en realitat.

Verge Avui connecta't amb els altres en projectes creatius. Dos caps pensen més que un. Descobriràs que hi ha altres persones que senten d'una manera semblant a la teva. Treballa per fer una exposició que sigui significativa en el tema i ressoni en els cors de tots aquells que hi entrin en contacte. L'alineació astral d'avui connectarà les emocions amb una tendència transformadora de la teva vida.

Balança Hi ha algú proper a tu que anhela acostar-se més. Possiblement, aquesta persona té por d'arruïnar alguna cosa bona, per tant té por de fer el proper moviment. L'orientació d'aquest dia us donarà a les vostres poderoses emocions seguretat. Feu un moviment per estar un pas més a prop d'aquesta persona. Descobriràs que es correrà el vel i una quantitat important de passió que ni s'imaginaves s'alliberarà.

Escorpí Un comentari improvisat per un estrany desencadenarà alguna cosa dins teu. Potser és que hi ha molta energia fent soroll que es manté just sota la superfície. El recordatori menor d'aquest trastorn portarà un fort exabrupte en una situació casual. Examina aquest aspecte ocult del teu ésser i busca l'arrel d'aquestes emocions fortes. L?energia astral d?avui intensificarà tot el teu dia.

Sagitari Avui dia, la comunicació és l'aspecte més important del dia. Molta de la concentració de la teva atenció estarà posada en tu i és possible que d'alguna manera et posis en judici. Tracta de no fer fallida sota les pressions. Sigues tu mateix/a. L'alineació celestial d'avui tindrà efectes transformadors en les vostres emocions i punts de vista generals de la vida. Els veïns i coneguts d'ocasió jugaran un paper important al teu dia.

Capricorn La teva carrera i vida professional estaran al centre avui gràcies a l'energia astral del dia. Hauràs de considerar quin paper juguen els recursos i les creences de les altres persones. Hi ha una transformació considerable en aquest terreny de la teva vida i hauràs de mantenir-te definitivament consenteix en com aquest canvi gradual tindrà efecte en tots els aspectes de la teva naturalesa.

Aquari Molts dels temes relacionats amb la salut estaran al centre d'atenció gràcies a l'orientació d'aquest dia. Descobriràs que l'activitat a casa teva ia la vida familiar tindran un enorme efecte en la teva salut mental i espiritual. Assegureu-vos de prendre't un recés i de demostrar als altres com et sents si aquest és realment el teu cas. Hi ha una gran transformació a casa teva en aquest moment i descobriràs que sortirà a la llum per les teves emocions d'aquest dia.

Peixos Avui compra't una guardiola i comença a guardar diners. Si poses un dòlar cada dia, hauràs estalviat prou cap a final de mes per comprar-te alguna cosa especial. Llustra les teves sabates, encera el teu cotxe, impermeabilitza el teu pis. En resum, cuida les teves pertinences. El manteniment apropiat del teu entorn físic et donarà més sensació de seguretat i propietat. L'energia celestial d'avui us ajudarà a donar a la vostra naturalesa interior un impuls d'energia poderós.

tracking