Agenda

Banff Mountain film festival

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Banff Mountain film festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

BANFF Mountain Film Festival

BANFF ofereix l’ocasió de veure pel·lícules de gran espectacularitat alienes als circuits comercials, a més de la possibilitat de comptar amb la presència d’alguns dels seus protagonistes i conferències. A les 19.30 h sessió Oficial Banff World Tour als Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

CINEMA

‘El truco final’

Projecció del film El truco final.

Hora: 17 h.

Al Museu Casa d’Areny-Plandolid. Ordino.

FIRES

Xocofest Andorra Capital 2022

Mercat del cacau amb espectacles de màgia itinerant de 17 a 21 h. Concert de Ladis B a les 18 h. Tallers infants d’elaboració de xocopops a les 19 h. I a les 20 h maridatge de vins i cacau a càrrec d’Ana Cerezo

Antiga caserna de bombers d’Andorra la Vella. Andorra la Vella. Fins al dia 18 d’abril.

MÚSICA

Andorra Sax Fest

Chiara Cannavale, guanyadora del Youth Sax Competition 21. Concert recital de saxòfon i piano, estil clàssic i ambientat amb compositors italians. Hora: 21 h. Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

Richy Vuelcom

Amb Richy Vuelcom, sessió de melodic house per començar la nit de dissabte. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques.

Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Vibrand en Clau de Soul en concert

La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com Sting, Beatles, Stevie Wonder, Nina Simone, James Brown, Aretha Franklin i Bruno Mars, entre molts altres, d’una manera sorprenent. Hora: 21.30 h.

Hotel Sant Gothard. La Massana.

TALLERS

Taller monogràfic d’escriptura: ‘De l’emoció a la paraula’

Ja sigui des de l’escriptura terapèutica o des de la creació de ficció, es repeteix la dificultat de reflectir les emocions o els sentiments per escrit. Saber expressar les emocions de manera correcta i proporcionada ajudarà a presentar escrits que connectin amb un mateix i amb els lectors a càrrec d’Elena Aranda.

Horari: d’11 a 13 h.

Biblioteca comunal universitària. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS INFANTILS

‘Construïm històries’. Joc d’atzar i taller de pintura

Construïm històries proposa crear una obra d’art a través de diferents tirades de daus. En 5 tirades de daus tocarà crear un escenari, un personatge, els seus elements, els colors a utilitzar i la tècnica amb què pintar-ho. Horaris: 10.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘Helena pintura show live’

L’argentina Helena Paradiso és dissenyadora gràfica i pistera socorrista. Dibuixa des de petita, en tot tipus de suports i amb diferents materials. Es va formar en una escola d’art. Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

‘Aquí Ràdio Andorra’

L’espectacle dona a conèixer la història de Radio Andorra com a emissora que va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940-1981.

Hora: 21 h.

Teatre de les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

Joel Meyerowitz

Exposició de fotografia de Joel Meyerowitz.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘A taula amb el Sergi’: Visita dialogada

Visita dialogada amb els/les artistes de l’exposició A taula amb el Sergi. Les obres. La mirada del artistes, un projecte de l’associació d’artistes de La Xarranxa per reconèixer la figura de l’artista i artesà Sergi Mas, fundador de l’entitat.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 9 d’abril.

Exposició retrospectiva de l’obra de Frances galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia. Canillo.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de Whitlow Delano. L’entrada al museu serà gratuïta durant tota la durada de l’exposició.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita

Exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

Gaset Flinch

Recull la creació escultòrica de l’artista andorrana Judit Gaset Flinch des de principi dels anys noranta del segle XX fins a fins a la darrera obra realitzada expressament per aquesta exposició. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny.

A taula amb Sergi Mas. Les obres. la mirada dels artistes

20 artistes participen en una revisió i interpretació del món artístic de Sergi Mas, culminant així el projecte de l’associació d’artistes La Xarranca per reconèixer la figura de l’artista i artesà Sergi Mas, fundador de l’entitat.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 d’abril.

La realidad y el deseo. Exposición homenaje a Luis Cernuda

La mostra presenta obres del poeta de la Generació del 27, il·lustrades per artistes contemporanis com ara Modest Cuixart, Albert Ràfols Casamada, Cesc, Miguel Condé, Assumció Mateu, Susana Pruna, Antoni Taulé i Isidre Marcet, entre d’altres.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 8 de maig del 2022

tracking