Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva naturalesa creativa és especialment forta avui i els temes referents a valors entraran en joc. Identifica aquestes coses de la teva vida que et fan realment feliç i que no et costen res. Presta-li atenció extra a la bellesa que t'envolta. Les emocions fortes jugaran un paper important en els esdeveniments avui gràcies a l'alineació celestial sensitiva present.

Taure Les relacions amb els altres us resultaran difícils avui. S'encendran emocions i descobriràs que les opinions fortes estan en conflicte amb les emocions fortes. Els temes que tinguen a veure amb valors i recursos compartits seran els focus principals del dia. L'alineació planetària poderosa està causant una mica de problemes pel que fa a la manera com reps l'amor i afecte dels altres.

Bessons Sense importar quant gaudeixes la frivolitat i el romanç, avui trobaràs que això entorpeix les coses. Podria ser que sents possessivitat cap a un ésser estimat, o potser et sents sufocat/a. Més que probable, et trobes en una situació en què una persona necessita més llibertat. La tensió podria créixer avui a causa de la poderosa configuració planetària.

Cranc Avui tindràs el cor a flor de pell, i quin erràtic cor és aquest! També saltaràs d'una cosa a l'altra, i treballaràs per resoldre problemes en cadascuna. El perill és que et quedis atrapat en l'aspecte mental de les coses. Assegureu-vos de considerar també el vostre cor. L'aspecte en joc avui et recorda la importància de les teves emocions.

Lleó Avui, sentiràs els temes relacionats amb la llar més com una feina que com un plaer. Intenta no sentir-los així. La teva actitud davant de la situació és tot. Enfronta cada tasca amb la idea que ho fas per a tu mateix/a i per als teus éssers estimats. L'enfocament d'aquest dia t'ajudarà com a recordatori que no hi ha cap mena de tasca dolenta quan es tracta de casa.

Verge Els temes relacionats amb la situació financera a casa teva possiblement seran molt importants en aquest dia. Les preocupacions sobre allò que realment és valuós i allò que no ho és t'envoltaran a tu, la teva família o els que viuen amb tu. Pensa en el que els diners significa per a tu ja que sempre vols tenir més. La configuració celestial et demanarà que revisis les teves relacions pel que fa als diners.

Balança Et sentiràs com si hi hagués moments on només desitgessis rendir-te. No et desesperis. Estàs a punt d'un nou cicle de la teva vida i les coses semblaran una mica fosques en aquest moment. És la naturalesa d'aquest tipus de coses, i no hi ha bàsicament res al voltant d'això. Intentar oposar-te al poder de l'alineació astral d'avui és inútil. Serà millor que segueixis el corrent.

Escorpí Els costats masculins i femenins del teu ésser possiblement avui es portin força bé. Hi ha un bon equilibri de recepció versus energia activa dins teu que t'ajudarà a treure el millor de cada situació. L?orientació d?aquest dia emfatitza l?harmonia interna. Pareu extra atenció a la vostra naturalesa espiritual i als vostres objectius respecte a aprenentatges superiors.

Sagitari Avui trobaràs reflexionant profundament a causa de l'energia astral en funcionament. Gran part del temps podràs millorar dramàticament l'eficiència del que sigui que estiguis realitzant simplement asseient-te i pensant abans d'aixecar un dit. Moltes de les respostes que busques la trobaràs dins en oposició a allò extern.

Capricorn Avui les situacions romàntiques es manifestaran i et demanaran que aprofundeixis en el profund del teu ésser més del que sols fer-ho. L'energia astral d'avui us demanarà que obris als altres. Les societats són l'enfocament d'aquest dia, i t'has d'assegurar que faràs les coses amb l'ajuda dels altres en comptes d'encarregar-te tot sola.

Aquari Avui les teves emocions seran la preocupació del dia i sentiràs força egocentrisme gràcies a l'enfocament del dia. No et sentis malament per agafar-te el temps per atendre les teves pròpies necessitats. Demanar ajuda dels altres per resoldre els teus temes interiors seria molt útil. De vegades no pots veure les coses tan clarament com els altres quan ets al mig del drama.

Peixos Hi ha un sentiment càlid i confortant en aquest dia que farà que les coses flueixin molt més fàcilment del normal. Les relacions amb el sexe oposat milloren en general i descobriràs que els teus esforços en un projecte ajudaran que comenci a funcionar. L´energia celestial d´avui augmenta la cooperació i el respecte entre els sexes.

tracking