Televisió

Les sèries de l'abril (I)

Estrelles com Gary Oldman, Nicole Kidman, Julia Roberts o Sean Penn protagonitzen algunes de les estrenes d’aquest mes a les principals plataformes.

Gary Oldman, Rosalind Eleazar i Justin Demri-Burns a 'Slow Horses'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un drama d’espies amb Gary Oldman, una antologia feminista de Nicole Kidman, una revisió del Watergate amb Julia Roberts i Sean Penn o un thriller metafísic d’Elisabeth Moss són algunes de les sèries més destacades d’aquest mes.

–Slow Horses, 1 d’abril a Apple TV+. Drama d’espionatge de sis episodis protagonitzat per Gary Oldman, que adapta la primera novel·la de la col·lecció del mateix títol, de Mick Herron. La sèrie segueix un equip d’agents d’intel·ligència britànics que treballen en una seu abandonada de l’MI5, i que han acabat allà a causa de greus errors de la seva carrera.

–Sentimos las molestias, 8 d’abril a Movistar Plus+. Comèdia de sis episodis de mitja hora creada per Juan Cavestany i Álvaro Fernández-Armero i protagonitzada per dos veterans de la interpretació: Miguel Rellán, que repeteix amb els directors després de la sèrie Vergüenza, i Antonio Resines, que va coincidir amb Fernández-Armero a la comèdia Si yo fuera rico (2019). En to de comèdia dramàtica la sèrie parla sobre allò que suposa fer-se vell avui en dia. Rafael Müller (Resines) és un aclamat director d’orquestra que manté una amistat de dècades amb Rafael Jiménez (Rellán), una vella glòria del rock que es resisteix a penjar la guitarra.

–Tokyo Vice, 8 d’abril a HBO Max. Drama criminal inspirat lliurement en el relat de no ficció explicat en primera persona pel periodista Jake Adelstein (Ansel Elgort). La història és un descens als baixos fons de Tòquio a la fi dels 90. Ken Watanabe i Rinko Kikuchi completen el repartiment de la sèrie, creada, escrita i produïda pel guanyador del premi Tony J. T. Rogers (Oslo).

–Roar, 15 d’abril a Apple TV+. Roar és una antologia que entrellaça vuit històries feministes, plenes d’humor negre, que adopten enfocaments inesperats sobre temes com els rols de gènere, l’autonomia i la identitat. Amb Nicole Kidman com a productora executiva i protagonista d’un dels relats, la sèrie es basa en el llibre de contes de Cecelia Ahern i ha estat creada per Carly Mensch i Liz Flahive (Glow).

tracking