Agenda

Concert solidari per Ucraïna

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert solidari per Ucraïna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Concert solidari per Ucraïna

Concert solidari que compta amb el suport del comú d’Escaldes-Engordany que recaptarà fons en benefici de Creu Roja Andorrana amb l’objectiu d’ajudar en les seves tasques humanitàries a Ucraïna. Hora: 19.30 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Concert homenatge al mestre Roure

Andorra la Vella ret un homenatge en forma de concert al músic i compositor Joan Roure (1921-1990), que va ser tot un referent de la cultura a la parròquia i al país. Hora: 18 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘l’aranya de la Louise’

Amb quin animal compararies la teva mare? Com representen els infants la maternitat? Descobrim per què l’artista Louise Bourgeois dedica una escultura amb forma d’aranya, anomenada Maman i de nou metres d’alçada, a la seva mare. Hora: de 10.30 a 12.30 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘Un paisatge màgic’

Transportarà els participants a l’obra colorista Villar del Pedroso, de l’artista Benjamín Palencia. El contacontes els endinsarà en una història plena d’aventures. Hora: 10.30, 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes.

TALLER

‘Sense plàstic és fantàstic’

Vine i aprendràs trucs per consumir menys plàstic i també per crear objectes lúdics amb una mà de residus. Per a infants de tres a set anys. Hora: de 16 a 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Dissabte de TNT

Estampats Shibori. Amb Sara Valls. Preu del taller: 40 euros material inclòs. Hora: de 15 a 19 h. La Capsa, Espais de creació. Ordino, la Massana.

‘Enguany escric el meu llibre’

Taller intensiu Enguany escric el meu llibre, a càrrec d’Elena Aranda, lectora professional i assessora literària. Hora: de 10 a 13 h. Biblioteca pública del Govern. Andorra la Vella.

LLETRES

‘Ràbia' - Presentació del llibre

Ens visita a la llibreria un dels escriptors més rellevants de la literatura en català, Sebastià Alzamora. Per, tot conversant amb l’escriptor Albert Villaró, parlar-nos de la ràbia davant la violència gratuïta. Hora: 12.30 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

ACTIVITATS ESPORTIVES

Copa del món de Quilòmetre llançat 2022

La velocitat extrema sobre esquís arriba a Grandvalira un any més. La pista Riberal, al sector de Grau Roig, serà l’escenari de dues proves de la Copa del Món de quilòmetre llançat 2022.

Grandvalira - Sector Grau Roig, Encamp. Fins al 2 d’abril.

EXPOSICIONS

‘50 años de complicidades imaginaria’

L’exposició, propietat del col·leccionista Luis Torrens, mostra, mitjançant diferents tècniques del gravat, obra gràfica d’autors com Miró, Dalí, Chillida, Muntades, Plensa, Fontcuberta i Guinovart, entre d’altres.

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h. Diumenge, tancat.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

Materialitzar la memòria

Exposició fotogràfica del segle passat del Comú al carrer, de Miquel Mercè.

Diferents parròquies. Fins al 31 de març.

‘22 x 22. La magnitud del petit format’

El format de petites dimensions obre la possibilitat d’una relació molt íntima amb l’art. Per l’artista, treballar en petit format esdevé un exercici de síntesi, d’abandonament dels estàndards i d’exploració de noves possibilitats: una adaptació dels traços, els colors i les formes en un espai que convida a cercar allò essencial.

Horari: de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 2 d’abril.

Joel Meyerowitz

Exposició de fotografia de Joel Meyerowitz.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Herejía mecánica’

Exposició de Ricardo Muñoz. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 14 de maig.

‘Exposició retrospectiva de l’obra de francesc Galobardes Carbonell’

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo.

Canillo. Fins al 30 de setembre.

‘Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen d’Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

‘De colors i estacions’

Exposició de Mònica Armengol. Edifici l'Estudi. Ordino. Fins al 5 d’abril.

tracking