Televisió

'Dune' tindrà preqüela

El director del film, Denis Villeneuve, confirma que HBO Max ha donat llum verda al desenvolupament de la sèrie ‘The Sisterhood’, centrada en les Bene Gesserit.

El vast univers de 'Dune' no para d'expandir-se.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Sisterhood, la sèrie preqüela de Dune centrada en les Bene Gesserit que s’estrenarà a HBO Max, ja té llum verda definitiva. Així ho ha confirmat el director Denis Villeneuve, que ha assegurat que dins dels plans d’expansió de la franquícia, aquest projecte, igual que la seqüela cinematogràfica, “segueix endavant”.

En declaracions a Deadline, Villeneuve va assegurar que, malgrat no estar seguint al detall cada pas de la producció de la sèrie amb la qual l’estudi planeja expandir l’univers creat per Frank Herbert, el projecte segueix en desenvolupament. “Ja veurem què passa. De moment, tot segueix el seu curs i la sèrie està avançant”, va afirmar el realitzador.

Qui també s’ha pronunciat sobre aquest tema ha estat John Spaihts, el coguionista de Dune i de The Sisterhood, que ha decidit centrar-se a desenvolupar el segon lliurament de la saga cinematogràfica. “Això segueix endavant i no puc explicar gaire més sobre aquest tema. Però aquest projecte continua viu i en vigor. El vaig deixar per treballar, no tan sols en Dune: Part 2, sinó per indagar en altres perspectives d’aquest univers, sobre les quals encara estem parlant i de les quals, de nou, no puc dir gaire”, va assegurar a The Playlist en una recent entrevista en la qual, a més, va confessar que el de Frank Herbert “és un món molt ampli i ple d’oportunitats per explicar històries en qualsevol direcció”.

The Sisterhood estarà centrada en les Bene Gesserit, una organització exclusivament femenina que serveix com una força social, religiosa i política en la mitologia de Dune. Una ordre que es va formar com la resta d’escoles o organitzacions del vast univers després del Gihad Butleriana, la guerra contra les màquines pensants que esclavitzaven la humanitat.

Una organització les components de la qual desenvolupen extraordinàries facultats, incloent-hi percepció i sentits fora del comú i la capacitat de controlar la voluntat dels altres. En forma part, per exemple, Lady Jessica, la mare de Paul Atreides (Timothée Chalamet). Es desconeix si Rebecca Ferguson, qui va interpretar el personatge en el film, serà present d’alguna manera en la sèrie.

tracking