Televisió

Retorn a l'alta societat

‘Los Bridgerton’ tornen avui a Netflix més fastuosos que mai i amb un clar objectiu en ment: superar les bones xifres d’audiència de la primera temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de convertir-se en una de les ficcions més exitoses en la història de Netflix, Los Bridgerton tornen avui disposats a deixar enrere la història de Daphne i el duc i a continuar avançant per un univers cada vegada més fastuós i intens.

La responsabilitat de superar el poder magnètic del duc de Hastings (a qui va donar vida Regé-Jean Page), que no apareix en la sèrie, recau ara en el primogènit de la família, el vescomte Anthony Bridgerton (interpretat per Jonathan Bailey), i en la seva decisió de trobar l’esposa perfecta.

“Cada persona que entra en la sèrie, inclòs Regé, enriqueix aquest món i és un univers que sempre s’està expandint, així que espero que els seguidors també estiguin molt emocionats de veure els nous capítols”, va explicar ahir Bailey en una roda de premsa telemàtica. En la compareixença, Bailey va manifestar que cal “començar a entendre” que en aquest projecte una de les principals claus és que hi ha molts “personatges que entren i surten”, disposats a explicar que hi ha “moltes formes diferents d’enamorar-se”.

Almenys una per cada germà Bridgerton, protagonistes de les novel·les supervendes creades per Julia Quinn que Netflix va començar a adaptar amb la història d’amor entre la major d’elles i el duc de Hastings. Estrenada el desembre del 2020, la sèrie va trencar tots els rècords de la plataforma. En concret, va acumular en els 28 primers dies a Netflix més de 625 milions d’hores visualitzades i es va convertir en la producció de parla anglesa més vista en la història del servei d’streaming. Un mes més tard s’anunciava que la sèrie tindria segona temporada (ja s’ha confirmat una tercera i una quarta).

Els nous capítols transcorren durant una nova temporada de presentació de debutants en la qual Lord Anthony, conscient de la responsabilitat que té per ser el primogènit, decideix que ha de casar-se i buscar la dona que reuneixi tota les qualitats per convertir-se en vescomtessa de Bridgerton. La cerca d’Anthony d’una debutant que compleixi els seus estàndards impossibles sembla infructuosa fins que Kate Sharma (Simone Ashley) i la seva germana Edwina Sharma (Charithra Chandran) arriben de l’Índia amb propòsits similars.

Los Bridgerton

tracking