Olivia Liang en el paper de Nicky Shen.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 4 d’abril, a les 22:05 h., arriba al canal TNT l’esperada segona temporada de Kung Fu, la sèrie d’acció i aventures en la qual Olivia Liang encarna a Nicky Shen, una jove experta en arts marcials entrenada pels monjos shaolin que torna al seu San Francisco natal per a enfrontar-se a les bandes que atemoreixen la ciutat. La sèrie és una producció de Greg Berlanti, el responsable d’èxits com Arrow, The Flash o Superman & Lois.

La primera temporada de Kung Fu es desenvolupava en una història que barrejava llegendes orientals i arts marcials amb el crim organitzat i les amenaces del món actual. Després del final èpic en el qual es van descobrir nous detalls del passat de la protagonista i la seva connexió amb una estirp de guerreres ancestrals, el segon lliurament presenta nous reptes i perills.

Amb l’arribada de l’Any Nou xinès, la vida de Nicky sembla que finalment s’ha assentat i la seva relació amb la seva família i amb la parella, Henry (Eddie Liu) va vent en popa. No obstant això, la tranquil·litat no dura per sempre, i una visita inesperada durant la celebració de la revetlla ho canvia tot. Una persona pròxima que havia abandonat les seves vides fa molt temps entra de nou en escena.

En la nova temporada, continuen Jon Prasida com el germà de la protagonista i Yvonne Chapman com la despietada Zhilan. S’incorporen al repartiment JB Tadena com el nou xef del restaurant familiar, Vanessa Yao en el paper la cosina de Nicky i Annie Q interpretant la filla d’un poderós empresari.

La segona temporada de Kung Fu consta de 13 capítols. Els nous episodis estaran disponibles a TNT Now -a través de Movistar Plus+-, i en el servei de vídeo sota demanda dels diferents operadors de televisió l’endemà de la seva emissió al canal. A més, la primera temporada es pot veure íntegrament a TNT Now.

tracking