Televisió

HBO explota el seu èxit

La plataforma rodarà una sèrie sobre ‘The Batman’ després que la pel·lícula hagi arrasat a la taquilla. La producció se centrarà en el personatge del Pingüí.

Colin Farrell en el paper de Pingüí a 'The Batman'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max, la plataforma televisiva de WarnerMedia, rodarà una sèrie que continuarà la trama de la pel·lícula The Batman i que estarà protagonitzada per Colin Farrell en el paper de Pingüí, el malvat personatge principal de la cinta. La companyia ha donat aquesta setmana diversos detalls sobre el projecte, impulsat en bona part per l’excel·lent rebuda de l’últim lliurament de The Batman a les sales de cinema, que ha recaptat gairebé 300 milions de dòlars (uns 274 milions d’euros) en la seva primera setmana d’exhibició a tot el món.

Només als Estats Units, el debut de Robert Pattinson com el nou Bruce Wayne –identitat real de Batman– va superar totes les expectatives en recaptar 134 milions de dòlars durant el cap de setmana de la seva estrena, convertint-se en la segona pel·lícula més taquillera des de l’inici de la pandèmia, després d’Spider-Man: No Way Home. En altres paraules, la fulgurant estrena va acaparar en tres dies uns ingressos en taquilla superiors a tot el recorregut comercial de cintes com Dune, segona pel·lícula amb més nominacions als Oscar el 2022 amb un total de deu candidatures.

Matt Reeves, director de The Batman, serà productor executiu de la sèrie The Penguin, que recrearà la vida del personatge després del final de la història que es relata a la pel·lícula. HBO Max estava preparant una altra sèrie sobre la corrupció a la ciutat de Gotham, i que havia de servir com a preqüela de la cinta, però fonts consultades pel mitjà especialitzat Deadline afirmen que la idea s’ha descartat.

D’altra banda, el 19 d’abril vinent The Batman ja estarà disponible a la plataforma HBO Max, seguint l’estratègia de WarnerMedia d’estrenar les pel·lícules en streaming 45 dies després de la presentació en cinemes. Una estratègia anunciada pel CEO Jason Kilar el gener passat.

tracking