La proposta del dia

Estampació i creació de segells en família

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Estampació i creació de segells en família

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Estampació i creació de segells en família

Al llarg d’aquest taller volem que els vostres fills gaudeixin creativament del material que tindran a la seva disposició por poder fer diversos estampats. Crearem segells molts curiosos i originals.

Per als nens de 3 a 5 anys. Horari: de 10 a 11.30 h. Per als nens de 6 a 8 anys. Horari: de 16 h a 17.30 h. Per als nens de 9 a 12 anys: de 18.30 h a 20 h. Atenea Espai d’Aprenentatge. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Concert Tribut Grossband 2021

Concert amb els artistes Grossband, Andorra Big Band, Patxi Leiva, Paul DeVille, ALZ, Manel Soriano, The Stars Choir Andorra i l’Ensemble d’Andorra. Hora: 21 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Madam a IQOS

Sessió de progressive melòdic molt energètic. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques. Hora: 21.30 h.

IQOS Lounge. Andorra la Vella

CARICATURES

Caricatura digital en directe a l’IQOS

L’artista David Vivanco realitzarà caricatures en directe amb el seu iPad. Aconsegueix la teva caricatura digital i emporta-te-la impresa! Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TALLERS

‘Sense plàstic és fantàstic’

De plàstic n’hi ha per tot arreu… És útil, però contamina el planeta i no hi ha manera de fer-lo desaparèixer un cop produït. És molt millor intentar reduir el consum de plàstic, perquè com menys en consumim menys en fabriquem. I amb els residus que encara generem… podem fer meravelles!

Horari: de 16 h a 17 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

VISITES

Visita guiada A andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Repassarem la història d’Andorra en el seu context. Farem referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que trobarem al llarg de l’acurat recorregut escollit. Hora: 10.30 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘JO-II’

Capbussa’t en l’univers artisticoemocional de la Naiara Escabias i participa fins on vulguis del seu viatge d’autodescobriment a través del cos, la dansa, la fotografia, la introspecció, les emocions, els miralls i la música.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

‘Un viatge per la història del club pirinenc andorrà’

Tallers de manualitats per a famílies dedicats a la muntanya i els esports practicats pel Club Pirinenc al llarg de la història.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 12 de març.

‘50 años de complicidades imaginaria’

L’exposició, propietat del col·leccionista Luis Torrens, mostra, mitjançant diferents tècniques del gravat, obra gràfica d’autors com Miró, Dalí, Chillida, Muntades, Plensa, Fontcuberta i Guinovart, entre d’altres.

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h. Diumenge, tancat.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘22 x 22. La magnitud del petit format’

El format de petites dimensions obre la possibilitat d’una relació molt íntima amb l’art. Per l’artista, treballar en petit format esdevé un exercici de síntesi, d’abandonament dels estàndards i d’exploració de noves possibilitats: una adaptació dels traços, els colors i les formes en un espai que convida a cercar allò essencial.

Horari: de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 2 d’abril.

Joel Meyerowitz

Exposició de fotografia de Joel Meyerowitz.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

tracking