Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Potser has estat esperant bones notícies relacionades amb els diners durant molt de temps. Rebre-les podria fer-te saltar de joia o córrer pel barri cridant al món la teva bona sort. La configuració astral indica arrencades emocionals relacionades amb aquests temes. No obstant, no cedeixis a la temptació de desplegar-lo davant dels nassos de tots.

Taure Una amistat podria estar travessant problemes familiars i podria necessitar-te perquè el consolis. L'alineació astral et podria fer creuar amb les arrencades emocionals dels teus amics encara que en realitat no vagin dirigits a tu. Per naturalesa, ets bona per escoltar, i aquest és el moment per fer-ho.

Bessons Un soci o parella podria estar travessant problemes professionals que afecten la teva relació. L'energia astral en joc avui podria causar algunes arrencades emocionals, que, si bé no estan dirigides a tu, podrien ser extremadament molestes.

Cranc La partida sobtada d'algú en posició d'autoritat et podria catapultar a l'escala jeràrquica cap a una situació més prestigiosa i lucrativa. El canvi inesperat pot fer-te trontollar una mica. Podries tenir molts dubtes sobre la teva capacitat per manejar-ho, i també podries sentir-te feliç davant la idea de creixement.

Lleó Hauràs de revisar la teva agenda d'alguna manera. Els teus plans d'aconseguir coses grans i petites et portaran més temps del que et pensaves. La configuració planetària d'avui us aconsella estrictament que no us dormiu sobre els llorers. En canvi, concentra't en el que cal fer, ja que després hi haurà temps suficient per descansar.

Verge És probable que esdeveniments celestials recents us suggerissin reflexionar sobre l'habilitat de complaure't a tu mateix/a. Moltes vegades et consumeix la teva devoció envers els altres, el deure i la perfecció que no sempre et queda prou energia per pensar en les teves pròpies necessitats.

Balança Les relacions no sempre són fàcils. Però tu ja ho sabies! I generalment no ets el tipus de persona que inicia una relació cegament, especialment si et sembla arriscat. Penses en les teves opcions molt de temps abans de prendre una decisió. La configuració celestial d'avui us ajudarà a tenir menys dubtes i molt més espontaneïtat en l'amor.

Escorpí Avui la teva capacitat intuïtiva funciona a ple. Però el que reculls dels altres potser t'intranquil·litzi una mica. La configuració astral implica que els que t'envolten poden estar travessant un remolí emocional i podries absorbir-ho tot si no tens cura! Pots protegir-te envoltant-te mentalment de llum blanca o pots decidir deixar entrar només sentiments positius. Bona sort!

Sagitari Avui és probable que no tinguis un dia fàcil a la feina o escola. Potser no et trobes bé, però no tan malament com per quedar-te a casa. Per tant podries estar una mica irritable, prenent com a insults coses que no ho són i reaccionant massa davant de situacions tensionants. Podries fantasiejar amb fugir del tumult. ¡Aquesta no seria una bona idea! Tot i això, podries anar pensant en les teves properes vacances.

Capricorn L'arrencada emocional d'un veí, familiar o company de feina et podria fer sentir molèstia. L'alineació planetària agita algunes energies intenses. La millor manera d'evitar la tensió i el desgast d'una arrencada és evitar-ho. Si algú al teu voltant sembla que explotarà en qualsevol moment treu-te del camí!

Aquari Les ensopegades financeres podrien fer-te retrocedir amb relació a assolir un objectiu que significa molt per a tu. Evita la temptació de tirar-te dels pèls! ¡L'energia planetària en joc pot ser una veritable prova a la teva perseverança! No obstant, els amics podrien prendre part i estendre't una mà. Avui podries sentir especial atracció a fer tasques grupals potser per deixar de pensar en els teus problemes.

Peixos Els contratemps casolans avui podrien ocasionar algunes emocions explosives i hi podria haver discussions. La inseguretat regna al cor de tots al teu voltant. La millor manera de manejar la situació és intentar descomprimir-la abans que es produeixi. Al matí, reconforta a tots i assegurar-te que tinguin alguna cosa interessant a fer.

tracking