La proposta del dia

Paretti

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Paretti

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Passacarrer ‘anunciador’

Després d'una nit de festivitat toca despertar-se amb energia! I no hi ha millor manera de fer-ho que amb el passacarrer 'Anunciador'. Hora: 07.30 h. Pels carrers del Pas de la Casa. Encamp.

Coco

Res millor que una pel·lícula plena de colors, música i ball per festejar Carnaval. Sessió de cinema infantil amb la majestuosa pel·lícula 'Coco'. Hora: 16 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

Paretti

Festeja la celebració de Carnaval pels carrers del Pas de la Casa amb la batucada de 'Paretti', ritme, música i diversió. Hora: 18 h. Pels carrers del Pas de la Casa. Encamp.

Despenjada i cremada de sa majestat el rei carnestoltes

El diumenge de Carnaval acaba amb la despenjada i la cremada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Hora: 19 h. Plaça de l'Església. Encamp.

TALLER

Carnestoltes al Thyssen

Taller de creació de disfresses amb temàtica de París. Hora: 11.15 h i 12.30 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Shuffle express

Després d’una bona sessió d’esquí, carrega les piles amb un concert de pur blues! Hora: 20.30 h. Hotel Hermitage Soldeu. Canillo.

EXPOSICIONS

‘Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu. Exposició de fotografia / portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

Joel Meyerowitz

Exposició fotogràfica.

Galeria Alta. Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Cuerpo natura’

Exposició fotogràfica de Dolonguevitch, que captura la Marta Moran ballant enmig dels paisatges naturals d’Andorra. Espai Art. Andorra la Vella. Fins a l’11 de març.

‘Materialitzar la memòria’

Exposició fotogràfica del segle passat del comú al carrer, de Miquel Mercè. Per totes les parròquies. Fins al 8 de març.

‘JO-II’

Capbussa’t en l’univers artisticoemocional de la Naiara Escabias i participa fins on tu vulguis del seu viatge d’autodescobriment a través del cos, la dansa, la fotografia, la introspecció, les emocions, els miralls i la música. La Peixera. Escaldes-Engordany.

tracking