La proposta del dia

'Secrets'-Espectacle infantil

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Secrets'-Espectacle infantil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

DJ Montalvo

Disco Pas amb una sessió increïble del DJ Montalvo. No us la perdeu! Hora: 1 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

Passacarrers ‘anunciador’

Després d’una nit de festivitat toca despertar-se amb energia! I no hi ha millor manera de fer-ho que amb el passacarrers Anunciador. Hora: 07.30 h. Pels carrers del Pas de la Casa. Encamp.

‘Secrets’ - espectacle infantil

Secrets és un espectacle vivencial insòlit i emocionant que proposa al públic ser protagonista de la seva pròpia història a través d’un recorregut en la recerca d’un gran secret, que només descobriran jugant i deixant-se emportar per la curiositat. Hora: 11 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

Dinar popular

El dinar popular de Carnaval tindrà lloc a la plaça de l’Església, a les 12.30 h. En cas de mal temps es farà a la sala de festes del Complex del Pas de la Casa. Hora: 12.30 h. Plaça de l’Església. Encamp.

Gimcana infantil

El centre esportiu i la sala de festes del Complex del Pas de la Casa seran l’escenari d’una espectacular gimcana infantil. Els més menuts gaudiran d’una tarda plena de diversió i de sorpreses. No us ho perdeu! Hora: 15.30 hores. Centre esportiu del Pas de la Casa.

Encamp.

Sopar de carnaval, espectacle de màgia i concurs

El sopar de Carnaval del Pas de la Casa és una activitat de germanor i de sorpreses. Enguany es comptarà amb l’amenització d’un espectacle de màgia a càrrec de Joaquim Matas. A més, es farà el concurs de disfresses d’adults (majors de 16 anys). Hora: 21 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

DJ Hector Ortega

Dissabte acabarà amb la superfesta Flaix, que ens portarà el DJ Hector Ortega. Sens dubte, serà una nit per recordar! Hora: 23 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

VISITA

‘Com vivien les nostres padrines’

Visita guiada en clau de gènere.

Museu Casa Rull. La Massana.

ACTIVITATS INFANTILS

Expressem-nos jugant

En aquest taller farem karaoke, mímica i teatre. Una sèrie de propostes úniques per fomentar l’expressió oral i treballar la confiança en un mateix, l’autoestima, la vergonya, etc. Hora: infants de 3 a 5 anys: de 10 a 11.30 h. De 6 a 8 anys: de 16 a 17.30 h, i de 9 a 12 anys: de 18.30 a 20 h. Atenea Espai d’Aprenentatge. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Richy Vuelcom

Amb Richy Vuelcom, sessió de melodic house per començar la nit de dissabte. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Experiència realitat virtual

Gaudeix d’una experiència de realitat virtual i comparteix-ho amb els teus amics, el millor del joc. Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Vibrand en clau de soul

Vine a ballar i cantar a ritme de funk, soul, reggae, swing i jazz amb nosaltres. Hora: 21.30 h. Hotel Sant Gothard. La Massana.

EXPOSICIONS

‘Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu. Exposició de fotografia / portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

Joel Meyerowitz

Exposició fotogràfica.

Galeria Alta. Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Cuerpo natura’

Exposició fotogràfica de Dolonguevitch, que captura la Marta Moran ballant enmig dels paisatges naturals d’Andorra. Espai Art. Andorra la Vella. Fins a l’11 de març.

‘Materialitzar la memòria’

Exposició fotogràfica del segle passat del comú al carrer, de Miquel Mercè. Per totes les parròquies. Fins al 8 de març.

‘JO-II’

Capbussa’t en l’univers artisticoemocional de la Naiara Escabias i participa fins on tu vulguis del seu viatge d’autodescobriment a través del cos, la dansa, la fotografia, la introspecció, les emocions, els miralls i la música. La Peixera. Escaldes-Engordany.

tracking