Televisió

El misteri continua

La segona temporada d’‘El Internado: Las Cumbres’ arribarà a Amazon l’1 d’abril. L’andorrana Clàudia Riera repeteix en el paper d’Inés Mendoza.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona temporada d’El Internado: Las Cumbres, recreació de la sèrie d’Antena 3 El Internado, s’estrenarà l’1 d’abril a Amazon Prime Video. La plataforma va revelar ahir el pòster i el tràiler oficial d’aquest nou lliurament, que arrenca amb les sospites que hi ha un assassí en sèrie que vol replicar crims que van ocórrer fa segles.

Els nous capítols incorporen al repartiment els intèrprets Clara Galle (A través de mi ventana), Irene Anula (Vis a vis), Nicolas Cazale (Le Grand Voyage), Annick Weerts (Contratiempo) i Alberto Berzal (Madres. Amor y vida), entre altres. L’andorrana Clàudia Riera, ja present a la primera temporada, reprèn el paper d’Inés Mendoza. Al seu costat podrem tornar a veure Asia Ortega, Albert Salazar, Daniel Arias, Daniela Rubio, Paula del Río, Gonzalo Díez o Carlos Alcaide, entre d’altres.

La temporada comença després que el motí que va succeir a la mort d’Elías hagi indignat la directora, que ara imposa una disciplina fins i tot més estricta que la que ja regia al centre. A més, després de la mort de Rita, ja ningú dubta que un assassí en sèrie, un suposat imitador del Nido del Cuervo, és el responsable dels crims. No obstant això, Amaia, Paul, Paz, Eric i Julio no es quedaran de braços plegats i menys ara que, gràcies a Adèle, creuen que poden trobar viu Manuel.

Un moment de la segona temporada d''El Internado: Las Cumbres'.

tracking