La proposta del dia

Zebrass Marching Band

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Zebrass Marching Band

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Zebrass Marching Band

ZEBRASS és una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l'any 2012 que s'inspira en les bandes de carrer de Nova Orleans on les marching bands i la música acompanyen la gent en tots els actes festius de la ciutat. Hora: 15.30 h. Pels carrers. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

BAll de nit, concurs de disfresses

i Entrega de premis

La nit de diumenge no acaba! Després del Ball de nit amb Venus, tindrem més ball amb Versión Impossible. Posteriorment, es farà el concurs i l'entrega de premis de disfresses d'adults i família i s'entregaran els premis del concurs de carrosses i comparses celebrat dissabte. Hora: 24 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Festa dels anys 80, 90, 2000, 2010

Per posar fi a una nit plena de sorpreses, DJ Moncho ens farà un recorregut per la música més exitosa de les darreres dècades. Començarà pels anys 80 i acabarà en l'actualitat! Tot oferint-nos una sessió única i memorable. No us la podeu perdre! Hora: 01.30 h. Sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Representació del ball de l’ossa

El Ball de l'Ossa d'Encamp, declarat Patrimoni Cultural Immaterial d'Andorra, es calcula que es va iniciar durant l'edat mitjana. Des de la dècada del 1950, aquesta representació segueix un guió escrit per Rossend Marsol Sícoris. Hora: 16 h. Aparcament Prat de l’Areny. Encamp.

Krustó i piruleta

El grup d'animació Krustó i Piruleta està format per professionals de l'animació infantil amb molta experiència en el camp de l'entreteniment divulgatiu i per a infants. Es tracta d'un espectacle per a tota la família amb pallassos, balls, música, màgia infantil, globoflèxia i un personatge que ens farà gaudir a tots! Hora: 17.30 h. Sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Music lovers

Grup musical que té l’objectiu principal de transmetre als seus espectadors el seu entusiasme i energia. Hora: 18 h. Casal del poble. Encamp.

La tropikana

Grup musical de versions que animarà la nit i ens farà cantar les cançons més estimades. Hora: 22 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Botifarrada popular per emportar

Botifarrada popular. Es podrà recollir en cotxe o a peu. Hora: 17 h. Canillo.

EXPOSICIONS

‘Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu. Exposició de fotografia / portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

Joel Meyerowitz

Exposició fotogràfica.

Galeria Alta. Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Cuerpo natura’

Exposició fotogràfica de Dolonguevitch, que captura la Marta Moran ballant enmig dels paisatges naturals d’Andorra. Espai Art. Andorra la Vella. Fins a l’11 de març.

tracking