La proposta del dia

Ball de tarda

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Ball de tarda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Ball de tarda

Cocktail Elegant amenitzarà la tarda dels padrins al Casal del Poble amb cançons conegudes. Hora: 18 h. Casal del Poble. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

DJ moncho i DJ cosmik

Acabarem la primera nit de Carnaval d'Encamp 2022 amb una sessió de disc joqueis amb DJ Moncho i DJ Cosmik. Us hi esperem! Hora: 00.30 h. Sala de Congressos del complex esportiu i sociocultural. Encamp.

Despertada general

Toca llevar-se ven d'hora al ritme de la despertada general que es farà pels carrers d'Encamp. Animació i molta energia per donar pas a la matança del porc! Hora: 06.30 h. Pels carrers. Encamp.

Matança del porc

Es recupera la tradicional matança del porc, que tindrà lloc a Travessera de l'Areny. Amb l'extret de la matança es farà la botifarrada posterior al Judici dels contrabandistes, que tindrà lloc igualment diumenge 27 de febrer a les 16 h. També s'aprofitarà part de l'extret en la matança per representar l'Operació de Sa Majestat el Rei Carnestoltes (que es farà dimarts 1 de març a les 22.30 h). Hora: 08.30 h. Pels carrers. Encamp.

Judici dels contrabandistes

El Judici dels contrabandistes, tot i que és un ritual amb origen al segle XIX o a les primeres dècades del segle XX, es representa des de la dècada del 1950 a partir d'un guió escrit per Rossend Marsol, conegut com Sícoris. Hora: 16 h. Plaça dels Arínsols. Encamp.

Espectacle infantil amb maga Melanie, concurs de disfresses infantil i entrega de premis

Espectacle infantil amb la Maga Melanie! Els més menuts gaudiran d'una activitat plena de sorpreses i emocions. Un cop acabada la màgia, es farà el concurs de disfresses infantil i el repartiment de premis! Animeu-vos a participar, enguany s'han millorat el premis! Hora: 17.30 h. Sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Ball de nit

Llums, ball, colors i molt de ritme! L'orquestra Venus ens farà gaudir de la nit de diumenge amb versions de les cançons més animades i reconegudes de la història. Hora: 22 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Gran rua i botifarrada popular

Desfilada de la Bruixa Tecla, i les comparses de Bruixots, Dimonis, Ninotaires i Porrers. Concurs de carrosses i comparses, animació musical a càrrec del DJ John Holt i Botifarrada popular. Hora: 18.30 h. Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS INFANTILS

Ruta de carnaval amb la família gordini

Rua infantil de Carnaval amb la Família Gordini. Recorregut: Comú de Canillo, plaça Prat del Riu, Palau de Gel i tornada plaça Prat del Riu. Hora: 17 h. Canillo.

MÚSICA

SAM - Sant Antoni Música

Matinal de corals

12 h. Orfeó Andorrà

12.30 h. Cor de rock d’Andorra

El vermut del SAM

13 h. Joan Acoustic Simulator

Teatre de Les Fontetes. La Massana.

tracking