La proposta del dia

Espectacle infantil 'Orelles de Xocolata'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Espectacle infantil 'Orelles de Xocolata'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Espectacle infantil ‘Orelles de Xocolata’

Orelles de Xocolata és un espectacle familiar produït per Temporada Alta i Orella Activa. L’activitat està pensada per apropar la música en directe als més petits a través de l’entusiasme i l’afició dels pares. Hora: 18 h.

Sala de congressos del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

CARNAVAL

Penjada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes

La festa de Carnaval comença amb la tradicional penjada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que es fa dissabte al migdia davant de la plaça del Consell General. Hora: 12 h.

Plaça del Consell. Encamp.

Actuació de l’Esbart Sant Romà

L’Esbart Sant Romà oferirà una actuació feta especialment per a la festivitat de Carnaval. Els seus integrants ens aproparan a la música tradicional i ens faran gaudir d’un espectacle per a tota la família. Hora: 13 h.

Plaça del Consell. Encamp.

Desfilada de carrosses i comparses

Es recupera la desfilada de carrosses i comparses pels carrers principals del poble després de l’aturada viscuda a causa de la pandèmia. Enguany s’han millorat els premis, que aniran dels 100 als 800 euros.

Hora: 15 h.

Plaça del Consell. Encamp.

Ball de nit amb Swing Latino

Swing Latino ens porta una de les activitats de Carnaval amb més ritme! El ball de nit començarà a les 22 h i ens farà moure l’esquelet amb versions de cançons que tots coneixem.

Hora: 22 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

ACTUACIONS DE CANILLO’S BAND TOCANT A PARTIR DE 16 H

Inici a Soldeu i seguidament pel Tarter, Ransol, l’Aldosa i Canillo (plaça Montaup i exterior del Palau de Gel). En acabar es repartirà coca i xocolata per emportar entre tots els assistents davant del Palau de Gel.

Hora: 16 h. Canillo.

CARNAVAL 2022 - GIMCAMA INFANTIL I JUVENIL, CERCAVILA AMB LA BRUIXA TECLA I PREGÓ D’OBERTURA I PENJADA DEL CARNESTOLTES

Gimcana infantil i juvenil amb l’Agrupament Escolta i Guia Lauredià. Tot seguit, cercavila amb la Bruixa Tecla a càrrec de la Colla de Geganters de Sant Julià de Lòria. Recorregut: sortida de la plaça Sant Roc, c/ Dr. Palau, c/ Casa Comuna i arribada a la plaça de la Germandat. Hora: 17 h.

Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

ESPECTACLES

‘Nu drama’ - Espectacle de poesia urbana

Espectacle de poesia urbana + creació i pintura en directe + xerrada. Ja sigui per l’aïllament o per aquestes ganes d’experimentar, les lletres de les cançons s’allunyen cada vegada més del contingut habitual del rap.

Hora: 18 h.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

TALLERS

Dissabtes d’Art - Costura amb màquina de cosir

Preu del taller: 40 euros, material inclòs. Fem una tovallola decorada. Persones que hi actuen o hi intervenen: Montse Sabio.

Hora: de les 9 h a les 14 h.

La Capsa, Espais de creació, Ordino, la Massana.

tracking