Música

Julieta Venegas i Mikel Erentxun a la Temporada 2022 de l'Auditori

La programació començarà el 4 de març i comptarà amb la participació d'onze artistes, quatre d'aquests andorrans

Presentació Temporada 2022 de l'Auditori Nacional d'AndorraSFGA/C.Esteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Temporada 2022 de l'Auditori Nacional d'Andorra comptarà amb la participació d'onze artistes, quatre d'aquests del país. La programació començarà el 4 de març i finalitzarà el 4 de novembre, amb artistes rellevants com Julieta Venegas, Mikel Erentxun, Suu o Reggae per a Xics.

Les entrades es posaran a la venda gradualment, segons ha anunciat avui Govern en un comunicat, "com a mesura de precaució davant la possibilitat d'haver d'adaptar l'aforament en cas que es donés un repunt de la pandèmia". Com a novetat, els passis es podran adquirir a les taquilles de l'auditori i es mantindrà la seva venda a través de la web de cultura i al punt d'informació Illa Carlemany.

La Temporada 2022 donarà el tret de sortida el 4 de març amb l'artista espanyol Delafé, juntament amb la cantant i multiinstrumentista Andrea Mir. La banda andorrana, El tren de la musa, actuarà per primer cop a l'Auditori Nacional el 18 de març, i ho farà per presentar el seu primer disc, Vent del nord. El treball va ser enregistrat l'any 2020 gràcies a una subvenció del Ministeri de Cultura.

L'1 d'abril serà el torn de la Julieta Venegas, que torna al principat per presentar la gira del 2022, Volver a vernos. Javier Ruibal agafarà el relleu de la Temporada el 29 d'abril amb el disc llibreRuibal-el seu nou treball-, sota el braç. Ja al mes de maig, el dia 8 serà el torn de Reggae per a Xics i el 21 de maig Enric Bartumeu (Kic Barroc) actuarà per primera vegada a l'Auditori Nacional. Després que el 2020 se celebrés el 35è aniversari del primer disc d'estudi de Duncan Dhu, el donostiarra Mikel Erentxun interpretarà les seves cançons en banda i en elèctric el 10 de juny al Temporada 2022.

Juli Barreno, l'artista andorramanresà que va iniciar el seu projecte durant el confinament, presentarà Líquidel 2 de juliol. Ja passat estiu, The smart shallows -un grup format per músics residents entre Andorra, Espanya i França- actuarà el 24 de setembre.

La cantautora catalana Suu presentarà el 22 d'octubre el seu nou disc a Andorra, mentre que la francesa Poupie tancarà la Temporada 2022 el 4 de novembre amb el seu primer àlbumEnfant Roi.

Tots els concerts començaran a les 21.30 hores, excepte de les dues sessions del concert infantil, Reagge per Xics, que seran a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda.

tracking