Música

Carreras interpretarà peces de Bizet i Tosti al concert del 8 de març

El tenor actuarà juntament amb la soprano Maria Soler i el mestre Lorenzo Bavaj al piano

Josep Carreras actuarà el 8 de març a la Sala de Congressos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenor Josep Carreras interpretarà peces de compositors com Georges Bizet, Francesco Paolo Tosti, Erik Satie, Rafael Martínez Valls, Nicola Valente, Camille Saint-Saëns, Carlos Gardel o Leo Delibes al concert del 8 de març a la Sala de Congressos d'Andorra la Vella. L'esdeveniment començarà a les 20 hores i comptarà amb la participació de la soprano andorrana Maria Soler i del mestre Lorenzo Bavaj al piano. Les portes d'accés a la sala s'obriran a les 19 hores.

Es tracta del concert que va quedar ajornat el desembre a causa de l'evolució de la pandèmia. Les entrades es poden adquirir a la web de Crèdit Andorrà, a un preu que va des del 30 euros als 180. Els passis adquirits per al concert que havia de tenir lloc a finals d'any són vàlids per aquesta nova data.

El concert està dirigit, organitzat i produït per Concert Studio i té com a patrocinador oficinal Crèdit Andorrà. Compta també amb el patrocini d'Sport Hotel Hermitage & Spa, Grandvalira i Caldea, i amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella.

tracking