Televisió

Una fórmula d'èxit

El film ‘A través de mi ventana’ tindrà segona i tercera parta. La cinta de Netflix, basada en la popular novel·la d’Ariana Godoy, ha tingut molt bona acollida.

'A través de mi ventana' ha suposat un gran triomf per a Netflix en audiència.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba de confirmar que la pel·lícula A través de mi ventana tindrà una segona i tercera part, que seran dirigides novament per Marçal Forés amb l’estreta col·laboració als guions d’Ariana Godoy, autora de la novel·la. Les seqüeles estaran protagonitzades un cop més pels joves Clara Galle, Julio Peña, Hugo Arbués, Eric Masip, Natalia Azahara, Guillermo Lasheras i Emilia Lazo.

Al primer cap de setmana després de la seva estrena a Netflix, el passat 4 de febrer, A través de mi ventana es va situar en la primera posició al top 10 global dins dels títols de parla no anglesa amb més 33 milions d’hores de visionat. La pel·lícula també se situa en el top 10 en 85 països i en el número 1 en 23 països.

Les noves pel·lícules seran dues històries inèdites i seguiran l’aventura amorosa de Raquel i Ares, que s’enfrontaran a més d’un desafiament en la seva relació. Estaran acompanyats per Artemis, Apolo, Yoshi, Daniela i Claudia, a més de nous personatges que ampliaran l’univers creat per Ariana Godoy. Wattpad WEBTOON Studios participarà en el desenvolupament de les seqüeles i la producció tornarà a estar a càrrec de Núria Valls i Adrián Guerra.

El projecte va arrencar amb la productora catalana Nostromo, que va adquirir els drets de la novel·la i van contactar amb Marçal Forés. El director d’Animals sempre ha destacat que l’arquitecte de la pel·lícula és el guionista Eduard Sola, encarregat de transformar les pàgines de Godoy en un guió que es pogués rodar. Forés també ha posat en relleu la “responsabilitat” que ha suposat tirar endavant l’adaptació, perquè la novel·la té un gran seguiment i cada vegada és més popular. Admet que, en llegir el llibre, es va enamorar de la protagonista, la Raquel, que, va apuntar, és “una aventurera que està molt lluny dels cànons d’una noia convencional”.

tracking