Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva necessitat d'estar sol ha augmentat tremendament. Fins i tot potser ho hagis interpretat com un tipus de depressió lleu; no ho és. Tens motius per satisfer aquesta necessitat de qualsevol manera que puguis. L'energia astral en joc, però, fa que aquests sentiments siguin gairebé paradoxals. Almenys tindràs més obertura per parlar sobre el teu anhel de solitud amb altres persones.

Taure Un canvi benvingut d'aspecte ajudarà als problemes tant laborals com a la teva vida privada. Avui, a mesura que els cossos planetaris ingressen a una nova configuració, les paraules i els fets seran més gentils i curosos. El teu esperit revolucionari no serà menys violent, però començaràs a progressar cap als teus objectius a través de la negociació més que per l'enfrontament.

Bessons A present, les energies planetàries indiquen que una modificació en la conducta i una comunicació millorada encara han d'arribar. Sentiràs obligació a revisar els teus futurs projectes una vegada més perquè puguis verificar si són possibles o no. No dubtis a discutir els teus projectes amb altres persones. En realitat, et beneficiaràs de les opinions objectives dels altres.

Cranc Amb l'actual alineació astral en joc, estareu ingressant a una nova fase, plena de possibilitats. En succeir això, els resultats de qualsevol acció que iniciïs es podrien demorar un mes. Continua treballant i sigues pacient. El proper mes arribarà abans del que s'ha pensat. És important que recordis gaudir aquest viatge.

Lleó Amb laspecte en joc davui, comences un període dun mes de durada que es caracteritzarà per la recerca pel sentit. Les teves inclinacions futurístiques et fan més propensa que qualsevol altra persona per qüestionar-te sobre els propòsits a llarg termini dels éssers humans en aquest planeta.

Verge Avui serà un dia particularment creatiu. Les energies astrals intensifiquen la creació, els jocs i els nens. Aquest seria el moment ideal per escriure, pintar, produir un film o enregistrar-se en un curs de teatre. Si tens amor i predisposició als jocs de qualsevol mena, en aquest moment la teva imaginació s'està disparant, per què no inventar un nou joc per compartir amb els altres?

Balança Els cossos celestials s'alineen de manera que intensifiquen les interaccions socials. Podries conèixer moltes persones durant els propers dies. Fins i tot podries enamorar-te! Fins i tot si ja tens parella, l'aspecte en joc et pot empènyer perquè tinguis atreviment als teus coquetejos. Vés amb compte aquí, no vulguis anar gaire lluny i després penedir-te de les teves accions demà!

Escorpí Tenir el teu ascendent significa que la creació serà el teu camí a la vida. Però això també significa que has de manejar algunes de les teves pors, principalment la por que als altres no els agradin les teves creacions. L'actual configuració astral us ajudarà a presumir qui ets.

Sagitari Coneixes els teus veïns? Potser una pregunta estranya, però podria passar un canvi a la teva vida gràcies a ells. Potser us donaran la benvinguda amb una proposta inesperada, o potser el descobriment d'un desig mutu assenyalarà el començament d'un projecte conjunt.

Capricorn Un nou aspecte començarà a nodrir-te avui i ho continuarà fent durant tot el mes. Per a tu aquest serà un període de gestació. Millor utilitzes la teva energia quan dónes les bases per a nous projectes, noves relacions, potser per a un “jo” totalment nou.

Aquari Avui els cossos astrals ingressen a una configuració nova. Es veurà facilitat el flux de comunicació entre grups, tant a la llar com a la feina. Ja que ets especialment sensible amb les necessitats d'altres persones, més que mai oferiràs la teva ajuda durant les properes setmanes. Però vés amb compte de no exigir-te.

Peixos En realitat, se't coneix per la teva flexibilitat i adaptabilitat. És més senzill per a les persones com tu tolerar moments quan tot un grup o societat experimenta l'agitació que sobrevé amb el canvi. Et tornaràs especialment observador/a a partir d'avui i dels dies següents.

tracking