Televisió

El principi de la fi

Netflix fixa per al 27 de maig i l’1 de juliol l’estrena de les dues parts de la quarta temporada d’‘Stranger Things’. Un cinquè lliurament posarà el punt final a la sèrie.

'Stranger Things' ha esdevingut un dels grans èxits de Netflix.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta temporada d’Stranger Things es dividirà en dues parts que arribaran a Netflix el 27 de maig i l’1 de juliol vinents, segons ha anunciat la plataforma a través d’una carta dels creadors, Matt i Ross Duffer. Un quart lliurament que arriba “després de nou guions, més de vuit-centes pàgines, gairebé dos anys de rodatge, milers de preses d’efectes visuals i una durada de gairebé el doble que qualsevol de les temporades anteriors”, han assegurat.

“Ha estat la temporada més complicada que hem fet, però també la més gratificant. Tots els que hem participat en aquest projecte estem superorgullosos dels resultats, i ens morim de ganes que els vegeu”, agreguen els germans Duffer. També assenyalen que la temporada “dura molt més que les anteriors” i, atès que seran nou episodis, el mateix número que en els lliuraments 2 i 3, s’espera que cadascun sigui més llarg dels 50 minuts habituals.

El que no aclareixen és de quants episodis constarà cada volum, que és com es denominarà cada part de la nova temporada d’aquesta sèrie d’aventures i ciència-ficció que ha llançat a la fama Millie Bobby Brown. El que sí que està decidit és que després es treballarà en una cinquena temporada –que ja ha estat confirmada per Netflix–, que també serà l’última. En aquest sentit, els Duffer asseguren que el quart lliurament serà “més gran que mai”, però que també marcarà “el començament de la fi”.

I recorden que tenen tot l’arc argumental de la sèrie tancat des de fa set anys, amb la idea inicial que duraria quatre temporades. “Encara queden un munt d’històries emocionants que explicar del món d’Stranger Things; nous misteris, noves aventures i nous herois.”

La nova temporada arriba gairebé tres anys després de l’última, ja que el seu rodatge va haver de ser interromput l’any passat per la pandèmia.

tracking