La proposta del dia

Un viatge per la història del Club Pirinenc Andorrà

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Un viatge per la història del Club Pirinenc Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Un viatge per la història del Club Pirinenc Andorrà

Tallers de manualitats per a famílies dedicats a la muntanya i els esports practicats pel Club Pirinenc al llarg de la seva història. Hora: de 16 a 18 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Shuffle express

Després d’una bona sessió d’esquí, carrega les piles amb un concert de pur blues! Hora: 20.30 h. Hotel Hermitage Soldeu. Canillo.

Concert vermut: I Fratelli la strada

Anna Garcia i Alba i Antonino D’Antoni són des del 2004 I Fratelli La Strada. Duet musical polièdric (violí, guitarra i veus principalment) que experimenta i es mou en l’àmbit del nou folck amb incursions en el món del teatre, del cabaret i de les titelles. Hora: 12.30 h. La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

Le Val d'Andorre

Òpera Le Val d’Andorre de Halévy

Aquesta òpera còmica en tres actes, tal com consta en el seu títol, es desenvolupa a la vall d’Andorra que, per a la gran majoria del públic parisenc de l’època era un lloc desconegut. És l’única òpera d’aquest gènere musical que porta el nom d’Andorra. Hora: 20.30 h. Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Epifanies i falsos déus’

Exposició artística de pintures d’Alícia Luño.

Sala d’exposicions de l’oficina de Turisme del Pas de la Casa. Encamp. Fins al 3 de març.

Pervivència

Exposició de l'artista Xandri, que tracta i qüestiona la modernitat en la nostra societat moderna i el rol de la natura amb elements com el foc, que crema la terra i en permet un renaixement.

Galeria Taranmana. Escaldes.

Fins al 28 de febrer del 2022.

Ikebana

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu.

Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

Abracadabra: il·lusionime i màgia a cal Plandolit

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 27 d’agost del 2023.

Visita al cor de la central

En l’edifici històric de la central de FEDA hi ha dos generadors històrics, un del 1934 i un altre de més modern, del 2008, que produeixen aproximadament 20% de la necessitat elèctrica d’Andorra. Vine a la visita guiada, descobreix el MW Museu de l'Electricitat i endinsa’t en el cor de la central on, normalment, l’accés és restringit.

MW Museu de l'Electricitat. Encamp.

Joel Meyerowitz

Exposició fotogràfica. Galeria Alta. Anyós. La Massana. Fins al 21 d’abril.

‘Belive it’

Mostra de Catalina Vargas Campos. Dibuixos en aquarel·la sobre paper recreant personatges de l’imaginari de l’artista. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 26 de febrer.

tracking