Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'aspecte en joc avui podria inspirar-te a oferir alguna cosa especial a la teva parella. Potser us sorpreneu amb un sopar sense previ avís en un restaurant car. O potser passaran un moment íntim assaborint un bon vi a la llum de les espelmes. Agaxa-li amb ostres o un car caviar. Fes alguna cosa realment extravagant per demostrar quant t'importa. Dóna des del cor i fes que sigui una vetllada inoblidable. La teva generositat serà apreciada!

Taure Amb laspecte en joc avui, sentiràs desitjos de comprar un article de luxe. Potser estàs pensant en la riquesa i què significa tenir seguretat econòmica. Tot i que aquesta no és encara la teva realitat, ho podria ser un dia! Pensa a fer inversions en coses que brindin una imatge reeixida.

Bessons Avui podries decidir córrer un risc financer d'alguna mena. Amb l'aspecte celestial en joc, tens ànsies d'expandir-te una mica. Potser compres accions o bons sobre els quals vas investigar. Podries considerar-los una bona inversió. Si el teu instint et diu que els compris, confia-hi.

Cranc Si heu estat tractant d'aconseguir un augment o una promoció, avui podria ser un moment afortunat per a tu. La configuració planetària actual està despertant alguns canvis interessants al tema carreres. Potser escolteu sobre una oportunitat laboral a través d'un amic. O escoltaràs paraules d'alè del teu cap. Definitivament rebràs informació important, així que mantingues les teves orelles ben parades avui! I si se't presenta l'oportunitat, sigues audaç en anar darrere dels teus somnis.

Lleó Actualment cal gent que inventi noves direccions, ja sigui en política, ciències socials, humanitats o religió. Per sobretot, necessitem gent a punt per prendre els primers passos en noves direccions i així puguem veure si certes idees són viables. L'energia astral en joc et donarà la inspiració necessària per fer-ho en aquest moment. Tens la capacitat de dirigir, així que ja hi pots anar començant.

Verge Potser has decidit ignorar la lluita materialista de la societat consumista contemporània, però avui t'has de doblegar una mica i organitzar la teva vida. Sense importar on visquis, avui és un bon dia per posar-se al dia amb velles factures o fer totes les reparacions menors que siguin necessàries.

Balança Amb l'aspecte en joc avui, les teves conviccions espirituals sobre la germandat, l'amor i la humanitat sortiran a la superfície i sentiràs la compulsió de parlar a la gent de les teves veritats místiques. Malauradament, ells no senten la compulsió de sentir-te. Prepara't per a un rebuig més o menys total. El món és un lloc massa racional i materialista per a tu de vegades.

Escorpí Sempre es pot confiar en les contribucions a les discussions, ja sigui que t'afectin o no. És clar que en general tens consells útils per impartir, i la teva saviesa és sovint apreciada. Però no sempre. Avui, per exemple, poden sorgir situacions complicades, i et costarà distingir entre allò que està bé i allò que està malament. Assegureu-vos d'haver mirat la situació des de tots els angles abans d'emetre la vostra opinió.

Sagitari Se't podrien acudir algunes idees noves a la teva vida professional. L'alineació astral us pot fer pensar sobre la vostra carrera futura de manera completament nova. T'associaràs amb persones amb qui mai haguessis pensat tenir contacte un temps enrere. Desapareixeran tots els estereotips.

Capricorn Decididament, l'energia astral us està empenyent a tenir experiències altruistes. Sentiràs inspiració per involucrar-te en temes socials que ajudin a la humanitat, perquè viure tot sol per a tu ja no et satisfà. Per tant, qualsevol feina que hagis de relacionar amb ajudar els altres, ja sigui a nivell privat o grupal, mereix tota la teva atenció en aquest moment.

Aquari Ets més consenteix que ningú en saber que és inútil comprometre's a alguna cosa sense un pla o mapa clar de la situació. Probablement utilitzis aquest dia per establir aquest pla per al futur, com un cronograma o planificació per a la teva feina. La decisió o la resposta que resulti dels esforços d'avui podrien ser un pilar en l'evolució dels teus plans.

Peixos La configuració planetària d'avui indica que heu de tenir obertura a rebre l'orientació dels altres. Podries tenir un cap o un mentor que té més experiència en una àrea determinada. Potser posseeixi la perícia comercial que et falta a tu, o potser tingui més èxit amb les seves inversions financeres. Si pares atenció a les seves paraules avui, podràs aprendre alguna cosa que t'ajudarà en el creixement de la teva carrera.

tracking