Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Sentiràs la necessitat de més afecte que allò usual. Descobriràs que hi ha una tendresa al teu cor que necessita reconeixement i afirmació. Lequilibri és la clau per a tu - especialment en làrea del teu treball i vida diària. Assegureu-vos de complir amb les teves necessitats emocionals diàriament.

Taure Avui estaràs força independent i descobriràs que els valors, finances i carrera són factors importants en els fets del dia. La creativitat i la llibertat emocional són dues coses que t'ajudaran mentre processis els esdeveniments del dia. Sigues lliure per iniciar activitats en societat, però recorda que necessites responsabilitzar-te per les teves pròpies accions i emocions.

Bessons L'energia d'avui indica que tindràs un bon dia, malgrat alguns problemes de comunicació. La teva part femenina s'imposarà sobre la teva part masculina, fent que aquest sigui el teu moment per jugar les cartes. A la teva vida privada, algunes confrontacions podrien atraure certa interessant persona a qui agraden les personalitats fortes, com la teva. Potser t'has de deixar temptar.

Cranc Hi ha moments a la vida en què les coses comencen a accelerar-se ràpidament, de vegades massa ràpid. Les persones poden reaccionar (i exagerar les reaccions) de moltes maneres diferents, de vegades entrant en una histèria col·lectiva. Avui pots tenir aquests sentiments, especialment a la feina o als estudis.

Lleó L'única cosa que s'interposarà en el camí d'aconseguir la veritable harmonia dins les relacions romàntiques és simplement la comunicació. Reconeix la importància del coneixement de les necessitats i els desitjos de la teva parella en la teva existència diària. No sentis com si necessitessis fer alguna cosa grandiós o fantàstic, només mantingues-te present sobre una base consistent.

Verge Possiblement avui no tinguis por començar una discussió sobre temes sensibles. Comença una conversa que s'estengui més enllà de la retòrica normal de cada dia. La vida casolana i familiar influenciarà les teves opinions, ja sigui que t'adonis o no. L'aspecte d'aquest dia t'incentivarà a expressar-te lliurement des del cor mentre estiguis en companyia de la teva parella o els teus éssers estimats.

Balança Et sentiràs com si Cupido hagués llençat una fletxa cap al teu cor i et demanarà que comparteixis aquesta emoció vigorosa amb les persones que t'envolten. No reprimeixis els teus sentiments, ja que descobriràs que com més et comuniquis amb els altres més podràs comprendre les dinàmiques de l'energia que t'envolta. L'energia celestial d'avui us suggerirà una nit de romanç.

Escorpí L'aspecte clau del dia seran les trobades romàntiques i divertides amb la teva parella. No et sorprenguis si algú treballa darrere de l'escena per fer-te un sopar sorpresa amb canelobres. O potser siguis tu qui sorprengui algú. Descobriràs que podràs comunicar els teus sentiments més obertament en aquest moment.

Sagitari És difícil créixer mentalment i emocionalment si no desitges comunicar els teus pensaments, sentiments, o somnis romàntics als altres. És un bon moment per obrir aquests canals i posar sobre la taula algunes coses. No hi ha res per avergonyir-se. Com pots saber què pensen els altres sobre aquestes coses si no ho preguntes?.

Capricorn Una actitud de "pobre de mi" no és exactament el més efectiu per obtenir el que desitges aquest dia, especialment quan es tracta de temes relacionats amb l'amor i el romanç. Descobriràs que una actitud de seguretat farà que se t'acostin persones segures. És una situació boomerang. Tenir seguretat vol dir ser capaç de mantenir obertura i honestedat cap a les diferències.

Aquari T'agradi o no, molta de la teva estabilitat emocional avui dependrà de les accions dels altres. Les connexions amb altres persones seran extremadament importants en un dia com el d'avui, i descobriràs que la comunicació entre vosaltres serà increïblement valuosa i enriquidora. L´orientació d´aquest dia portarà a la llum la teva naturalesa sensible, receptiva i atenta.

Peixos Les relacions són part clau d'aquest dia, i descobriràs que el teu humor general dependrà com aconsegueixis emportar-te amb els altres. Qui és el pensant del grup? Qui és lencarregat de guiar? L'aspecte influent d'aquest dia emfatitza la importància de les societats i el confort emocional que es pot obtenir quan dues persones són obertes i honestes amb els sentiments.

tracking