Televisió

Reeves debuta a la TV

L’actor de ‘Matrix’ fitxa per la sèrie ‘The Devil in the White City’, sobre la novel·la d’Erik Larson. L’argument s’inspira en un cas real del Chicago de final del XIX.

Keanu Reeves ha vist ressorgir la seva popularitat gràcies a la nova entrega de 'Matrix'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’ha endinsat en un cau pel món de Matrix, ha estat l’assassí a sou més cotitzat de tot el Continental i fins i tot ha viatjat a través del temps amb el seu millor amic. Sembla que no hi ha res al món que Keanu Reeves no hagi fet abans, però és un error: mai ha protagonitzat una sèrie de televisió. I si ajuntem tots dos ressorgiments, el de l’auge de la petita pantalla i el de la renovada popularitat de l’actor gràcies al nou Matrix, tenim una de les grans notícies del 2022.

Keanu Reeves protagonitzarà la seva primera sèrie, i no una qualsevol. L’actor encapçalarà The Devil in The White City, el projecte basat en la novel·la homònima d’Erik Larson que ara s’ha convertit en ficció televisiva. I és que l’obra porta temps intentant ser adaptada per part de Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese. Des d’abans, fins i tot, que el mateix Reeves es convertís en el personatge de John Wick.

El 2010, l’actor i el director de pel·lícules com Shutter Island o El lobo de Wall Street van adquirir els drets de la novel·la de cara a transformar-la en una pel·lícula que mai es va arribar a desenvolupar per diferents circumstàncies. El 2019, la plataforma Hulu va anunciar que reprenia el projecte, aquesta vegada en forma de sèrie i amb Todd Field (Juegos secretos) dirigint els dos primers episodis.

Ara no tan sols tenim la confirmació que la sèrie veurà la llum, sinó també que ho farà amb Keanu Reeves com a protagonista. The Devil in The White City relata la història real de dos homes, un arquitecte i un assassí en sèrie, els destins dels quals van quedar units per sempre a la Fira Mundial de Chicago del 1893. Fins i tot es desconeix si Reeves donarà vida a Daniel H. Burnham, el brillant arquitecte i urbanista, o per contra a Henry H. Holmes, el calculador metge que va torturar desenes de dones al seu castell de l’assassinat. La incògnita es resoldrà ben aviat.

tracking