'Los Bridgerton' tornarà a Netflix amb la segona temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Noves temporades. Euphoria estrena l’esperat segon lliurament aquest 10 de gener a HBO Max. També Netflix es prepara per al retorn de la sèrie d’època Los Bridgerton, amb la segona temporada. Mentrestant, The Crown, (HBO Max), s’endinsarà en els convulsos anys 90 en la cinquena temporada, que s’estrenarà al novembre amb Imelda Staunton en el paper de la reina Isabel II. Stranger Things tornarà a l’estiu amb la seva temporada 4 a Netflix, tres anys després de la presentació dels darrers episodis. Killing Eve farà el mateix a HBO Max al febrer, amb nova guionista: Laura Neal (Sex Education). A més, tindrem una seqüela, Vikings: Valhalla (Netflix, 25 de febrer), que ocorre un segle després del final de la sèrie original; i una preqüela, The Witcher: el origen de la sangre, que explica el sorgiment dels bruixots, uns 1.200 anys abans que naisqués Henri Cavill.

-Saga ‘Star Wars’. Boba Fett es va avançar al desembre de 2021, però el 2022 és una caixa de bombons per als addictes a Star Wars: Des d’Obi-Wan Kenobi, amb Ewan McGregor i Hayden Christensen; Ahsoka, spin-off de The Mandalorian, amb la mateixa Rosario Dawson, o Andor, preqüela de la pel·lícula Rogue One, sobre el seu personatge central, Cassian Andor, fins a Lando (sobre Calrissian) o The Acolite –que s’esperen per a finals d’aquest any (o principis del vinent)–, són les propostes més significatives de la plataforma Disney+.

-Univers Marvel. El primer a arribar serà El pacificador (HBO Max, 13 de gener), amb John Cena, un dels pocs supervivents de L’esquadró Suïcida que treballa ara per al govern. Després vindran Moon Knight (Disney+), amb Oscar Isaac; Ms. Marvel (Disney+), prevista per a finals del 22, amb Iman Vellani com Kamala Khan/Ms. Marvel; o She, Hulk (Disney+), amb Tatiana Maslany en el paper principal.

tracking