La proposta del dia

Simfonia de Cap d'Any

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Simfonia de Cap d'Any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSATA DEL DIA

Simfonia de Cap d’Any

Ordino Clàssic - Concert de Cap d’Any. Dividit en quatre parts, talment com una simfonia, el programa d’aquest any és una celebració de la música des del punt de vista d’una Viena clàssica però alhora diversa. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

Dissabte, 1.

MÚSICA

efecto pigmalión

Sopar de gala. Aforament limitat. Hotel Golden Tulip Andorra Fenix. Escaldes-Engor­dany. Divendres, 31.

CINEMA

polar expres

Durant els dies de Nadal es projectaran diferents pel·lícules per a tota la família. Hora: 17 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp. Diumenge, 2.

FESTES I TRADICIONS

LA caseta dels patges de s. m. els REis d’Orient

Combinant amb el tradicional pessebre de Canillo, grans i petits podran gaudir de la màgia del Nadal davant del Palau de Gel, on els nens i nenes podran entregar la seva carta per als Reis d’Orient. Hora: de 16 h a 17 h.

Palau de Gel d’Andorra. Canillo.

EXPOSICIONS

Bajo el cielo de acero

Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

De l’instagram al mur

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

Paisatge en risc

Exposició dels alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella al vestíbul del Museu, inspirada en les obres de l’actual mostra Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas, i que suposa una reflexió sobre l’entorn natural.

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

Dessine-moi l’écologie

L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Tàpies, gravats i més...

Durant la seva estada a París, Antoni Tàpies va viure la pugna entre l'avantguarda i l'art militant, i va optar per fer un art d'avantguarda al servei de la societat. Com que l'obra gràfica és múltiple, li permetia arribar a molta més gent i reforçar el vessant social del seu art. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany

tracking