televisió

Compte enrere

‘Killing eve’ escalfa motors de cara a l’estrena de la temporada final –el 27 de febrer–, amb el llançament d’un tràiler. El desenllaç es podrà veure a HBO Max.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrena de la quarta temporada de Killing Eve està cada vegada més a prop. Recentment es va anunciar que el retorn de la ficció de BBC America tindrà lloc el 27 de febrer, i ara, pocs dies després, ja tenim l’oportunitat de veure en acció una vegada més Eve i Villanelle en el primer avançament dels nous i definitius episodis.

Aquest thriller ha tingut la virtut d’aconseguir captivar al llarg de les seves tres temporades la mirada de milions d’espectadors. Però tot ha d’arribar a la seva fi, i la producció de Sid Gentle Films conclou ara amb aquesta última i quarta tanda. D’aquesta manera, es posarà el fermall final a la història d’Eve Polastri (Sandra Oh) i Villanelle (Jodie Comer), que han desenvolupat una intensa història d’amor-odi.

“Alguna vegada has pensat què hauria passat si no haguéssim fet el que vam fer?”, s’escolta en els primers segons d’aquest teaser. La sèrie continua plena d’incògnites i de suspens, que de ben segur s’han de resoldre durant aquest proper desenllaç. En l’últim pla de la tercera temporada, les protagonistes semblaven disposades a prendre camins diferents, però caldrà esperar al 2022 per saber si realment aquesta separació és definitiva o les seves mirades es tornaran a ajuntar. A Andorra, com a la resta d’Europa, l’última temporada de Killing Eve es veurà a través de la plataforma HBO Max.

COP JUDICIAL A L'EMISSIÓ PIRATA DE PARTITS

Una sentència del jutjat mercantil número 6 de Barcelona ha donat a la lliga espanyola de futbol i a Movistar+ l’autorització per sol·licitar a les principals operadores d’accés a internet el bloqueig de webs pirata que emetin partits de futbol de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank. La resolució estima “íntegrament” la demanda conjunta interposada per LaLiga i Telefónica Audiovisual Digital, i acorda d’entrada el bloqueig, per part dels operadors, de webs pirata identificades pels promotors de la demanda en un termini de 72 hores des de la notificació de la sentència. Movistar+ assegura que aquesta acció permetrà el bloqueig immediat de dominis pertanyents a més de 40 plataformes IPTV i cardsharing pirates. Així mateix, el jutge autoritza comunicacions per part de LaLiga i Telefónica, indistintament, “de manera periòdica”, als diferents proveïdors d’internet per tal d’actualitzar l’execució d’aquest acord.

Les dues protagonistes de 'Killing Eve'.

Cop judicial a l'emissió pirata de partits

tracking