Televisió

Temps d'apocalipsi

Comença el rodatge d’‘Apagón’, la nova sèrie distòpica de Movistar+. Cadascun dels cinc capítols relata una història arran d’una gran apagada mundial.

Un moment de la sèrie 'Apagón', que arribarà a Movistar+ al llarg de l'any vinent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova sèrie de ciència-ficció de Movistar+ Apagón, que relatarà les conseqüències d’una tempesta solar que provoca una gran apagada en l’energia i la tecnologia de tot el planeta, acaba d’iniciar aquests dies el seu rodatge, segons ha confirmat la plataforma a través d’un comunicat.

En aquest sentit, Movistar+ ha explicat que el 13 de desembre passat va arrencar la gravació d’un dels cinc episodis que componen la sèrie, en aquest cas l’escrit i dirigit per Isa Campo (Maixabel). Cada capítol explica una història i aporta una mirada diferent sobre un nexe comú, la gran apagada global que pateix el planeta.

Rodrigo Sorogoyen (Antidisturbios), Raúl Arévalo (Tarde para la ira), Alberto Rodríguez (La peste) i Isaki Lacuesta (Entre dos aguas) són els altres quatre cineastes que dirigiran aquesta nova sèrie, produïda per Buendía Estudios i que s’estrenarà al llarg del 2022.

El rodatge de l’episodi de Campo continuarà fins al 31 de desembre a Valdeluz (Guadalajara), i està protagonitzat, entre altres, per Patricia López Arnaiz (La peste, La hija), Zoe Arnao (Las niñas) i Miquel Fernández (El embarcadero, Adú). En aquesta història s’explica com, després de l’apagada que ha paralitzat el país, els veïns d’una petita urbanització han aconseguit organitzar-se per sobreviure en aquesta nova realitat. Tot canvia quan un grup de nens s’instal·la a la zona i amenaça la convivència que havien construït.

La sèrie està inspirada en El gran apagón, el popular podcast original de Podium Podcast, i explora les terribles conseqüències que podria causar una apagada en un món tan interconnectat i dependent de la tecnologia com el nostre, i la lluita per mantenir l’ordre i l’adaptació a la nova realitat defineixen cadascuna de les cinc històries.

tracking