La proposta del dia

Porta la carta al Pare Noel a Encamp o al Pas de la Casa

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Porta la carta al Pare Noel a Encamp o al Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Porta la carta al Pare Noel a Encamp o al Pas de la Casa

Els infants podran visitar el Pare Noel en un entorn idíl·lic i decorat especialment per a l’ocasió al Museu Casa Cristo. El Pare Noel rebrà els infants a l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa. Hora: de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 17 h. Encamp i el Pas de la Casa. Divendres, 24.

Arribada del Pare Noel a Encamp i al Pas de la Casa

Desfilada del Pare Noel amb l’espectacle Bang Bang la Vie en Rose. Des de l’antic telecabina fins a la plaça dels Arínsols. I al Pas de la Casa el Pare Noel baixarà en carrossa acompanyat de l’espectacle itinerant Unicorns lluminosos. Hora: 18 h. Encamp i el Pas de la Casa. Divendres, 24.

Arribada del Pare Noel a Canillo

17 h: entrega de les claus de les cases de la parròquia al Pare Noel per part de l’Hble. Sr. Francesc Camp, cònsol major. 17.10 h: sortida de la carrossa des de l’hotel Àustria, a les Bordes d’Envalira, per la carretera general 2, fins al Tarter. Canillo. Divendres, 24.

POBLET DE NADAL: Tió de Nadal (Cia. El Sidral)

El tió, personatge màgic propi de les tradicions nadalenques d’Andorra, ha decidit instal·lar-se al bell mig de la plaça del Poble perquè tots els infants el puguin visitar.

Hora: 17.30 a 19.30 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Divendres, 24.

Arrribada del Pare Noel a Andorra la Vella

Cercavila pels carrers d’Andorra la Vella i arribada a la plaça del Poble. Hora: 18 h. Andorra la Vella. Divendres, 24.

Contacontes ‘Pinet, l’arbre màgic’

Coneix en Pinet, l’arbre màgic i els seus companys, els guardians de la màgia, a través d’un conte creat especialment per a la parròquia encampadana. Hora: 17 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Divendres, 24.

MERCATS

MERCAT DE NADAL

Situat a la plaça del Poble, el Mercat és el lloc ideal per fer les compres de Nadal, adquirir decoració, artesania i regals, i gaudir d’activitats per a tota la família. Un espai que s’amplia i que té entrada des de la plaça del Poble i des de l’Estació central de Nadal ubicada a l’avinguda Meritxell. Hora: de 17 h a 21 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Divendres, 24 i Dissabte, 25.

Mercats de Nadal a Encamp i al Pas de la Casa

Descobreix els mercats de Nadal de la plaça Sant Miquel d’Encamp i de la plaça de l’Església del Pas de la Casa. Hi trobaràs parades plenes d’objectes i elements nadalencs fets per artesans locals. Encamp i el Pas de la Casa. Divendres, 24, i dissabte, 25.

EXPOSICIONS

Sergi Mas i el seu entorn

Aquesta exposició, o més aviat mostra eclèctica de l’obra de Sergi Mas, vol ser una visió molt àmplia de l’estima de l’artista pel Principat i la seva gent. També resulta una gran oportunitat per veure obres que resten en col·leccions privades i que només les podem apreciar en certes ocasions. Sala Sergi Mas, Sant Julià de Lòria. Fins al 30 de desembre.

Bajo el cielo de acero

Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

De l’instagram al mur

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

Paisatge en risc

Exposició dels alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella al vestíbul del Museu, inspirada en les obres de l’actual mostra Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas, i que suposa una reflexió sobre l’entorn natural.

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

Dessine-moi l’écologie

L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Tàpies, gravats i més...

Durant la seva estada a París, Antoni Tàpies va viure la pugna entre l'avantguarda i l'art militant, i va optar per fer un art d'avantguarda al servei de la societat. Com que l'obra gràfica és múltiple, li permetia arribar a molta més gent i reforçar el vessant social del seu art. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany

tracking