Televisió

Apple es posa les piles

La plataforma impulsa les produccions originals amb diverses estrenes consecutives. ‘Sospechosos’, amb Uma Thurman, és una de les més destacades.

Uma Thurman en un moment de 'Sospechosos', una de les grans apostes d'Apple TV+ per a començament del 2022.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apple TV+ no para de créixer. En plena emissió de Swagger, la temporada final de Dickinson i The Shrink Next Door, la plataforma d’streaming continua col·locant les peces que conformaran el seu futur. L’última a sumar-se al puzle ha estat la de Sospechosos, un thriller protagonitzat per Uma Thurman, i un dels primers títols de la companyia tecnològica que veurà la llum l’any vinent.

La ficció, coneguda originalment com Suspicion i basada en la israeliana Falsa Identidad, s’estrenarà el 4 de febrer del 2022. A partir d’aquell dia podrem veure els dos primers episodis d’aquesta ficció, que al llarg de les sis setmanes següents anirà presentant els lliuraments restants.

El showrunner de Sospechosos és Rob Williams (The Man in the High Castle), mentre que Chris Long (The Americans) s’ha encar­regat de dirigir a un elenc integrat també per Kunal Nayyar, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel, Elizabeth Henstridge, Tom Rhys Harries i Angel Coulby.

La protagonista de la sèrie és una respectada empresària, encarnada per Thurman, el fill de la qual és segrestat en un hotel de Nova York. En primera instància, s’assenyala com a sospitosos quatre ciutadans britànics que es trobaven allotjats a l’establiment aquella nit. No obstant això, quan queda demostrat que no es pot confiar en ningú arrenca una carrera internacional per esclarir què ha succeït realment.

El debut de Sospechosos serveix per encadenar diverses setmanes de llançaments potents a Apple TV. El 14 de gener estarà disponible Macbeth, la nova pel·lícula de Joel Coen amb Frances McDormand i Denzel Washington com a protagonistes. Una setmana després arribarà el torn de la tercera temporada de Servant i de Los Fraguel: la diversión continúa, i el 28 de gener descobrirem The Afterparty, una innovadora comèdia criminal.

tracking