Televisió

L'espai de les sèries

El Serielizados Fest, una de les cites més importants del sector a Espanya, recupera la presencialitat en la vuitena edició amb la visita de grans figures.

Werner Herzog, un dels convidats estrella del proper Serielizados Fest.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 8a edició del Serielizados Fest, que se celebrarà del 18 al 30 d’octubre de forma presencial a diferents espais de Barcelona i Madrid, i també online a Filmin, reforça les seves activitats amb les visites internacionals del cineasta alemany Werner Herzog, el showrunner britànic Paul Abbott, la guionista israeliana Daphna Levin i l’actriu xilena Daniela Ramírez, i de talents espanyols com Bob Pop, Carlo Padial, Isabel Peña, Abril Zamora i Celia Rico.

El Teatre del CCCB a Barcelona acollirà la xerrada presencial de Paul Abbott, creador de Shameless i State of Play (La sombra del poder), entre 30 títols més, amb el periodista Toni Garcia Ramon. En aquesta mateixa sessió, el festival estrenarà en exclusiva a Espanya Wolfe, la nova sèrie d’Abbott. Al mateix espai, tindrà lloc una masterclass de Werner Herzog, director i guionista de més d’una cinquantena de pel·lícules. D’altra banda, Bob Pop (creador), Enric Pardo (guionista) i Berto Romero (productor) analitzaran Què implica narrar-se a un mateix? en una taula rodona.

En aquesta octava edició, s’estrena també el cicle Serielizados Next, una iniciativa de llarg recorregut durant l’any en la qual es projectaran una selecció de sèries amb vocació feminista, reivindicativa i diversa. El cicle arrenca amb l’estrena de la minisèrie Isabel: La historia íntima de la escritora Isabel Allende, una producció centrada en la vida de la famosa escriptora amb Daniela Ramírez com a protagonista.

Així mateix, el festival organitzarà una sessió PRO, a la seu de SGAE Catalunya, enfocada a membres de la indústria televisiva. Aquest any acudiran a presentar la seva agenda de properes estrenes diversos canals i productores espanyoles. Starzplay presentarà Express, de la mà d’Iván Escobar i Antonio Sánchez Olivas. Borja Soler i Roberto Maiztegui presentaran La Ruta (Atresmedia); i la plataforma Playz farà conèixer Yrreal i el rodatge de Ser o no ser.

El Festival comptarà amb diverses premières totalment gratuïtes per als assistents. Entre les més destacades hi ha la marató de Doctor Portuondo, sèrie creada per Carlo Padial; i el drama adolescent Kamikaze, que suposa la primera producció original danesa d’HBO Max.

tracking