Televisió

Polèmica assegurada

Netflix estrena dimarts ‘Britney vs Spears’, l’esperat documental sobre la vida de la cantant, just el dia abans de l’audiència que pot condicionar la seva tutela legal.

La cantant Britney Spears.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix estrenarà el seu esperat documental sobre la carrera de Britney Spears dimarts 28 de setembre, just un dia abans que se celebri una audiència a la Cort Superior de Los Angeles que podria decidir el futur de la tutela legal de la cantant.

La cinta del gegant televisiu és un projecte molt rumorejat i que de ben segur portarà polèmica després que Framing Britney, un documental del diari The New York Times, i la BBC, amb The Battle for Britney, exposessin el seu cas amb gran èxit d’audiència. L’artista ha assegurat estar disgustada amb tots dos per explotar la seva dramàtica situació personal.

Britney vs Spears –així es titula el film de Netflix– analitza els girs que ha donat la vida de Britney en passar de ser una artista infantil a una diva del pop i finalment a viure presa de la seva fama i dels seus problemes mentals. La companyia va assegurar en un comunicat que el documental presentarà entrevistes exclusives i testimonis de gent molt pròxima a l’artista, i a tot l’entramat que envolta la tutela legal que controla la seva vida des de fa més de 13 anys.

La data d’estrena no és casual, ja que serà tan sols un dia abans que se celebri una anticipada audiència en la qual la jutgessa que supervisa el cas de Britney, Brenda Penny, podria posar fi a la tutela. Fa unes setmanes, Jamie Spears, el pare de Britney, va lliurar uns documents en els quals es mostrava favorable que acabi la tutela que ell mateix ha controlat durant 13 anys. Però l’assumpte és molt més complicat, perquè un mes abans Jamie va comentar que renunciaria a la tutela amb diverses condicions, com ara designar a un altre responsable.

L’advocat de Britney, Mathew Rosengart, ha demanat aquesta setmana que la tutela cessi de manera “immediata” el mateix dia de la vista judicial, ja que a més del rebuig de la cantant al seu pare, necessita signar un acord prematrimonial amb el seu promès. Fa pocs dies, Britney va anunciar el seu compromís matrimonial amb Sam Asghari, la seva parella des de fa cinc anys.

tracking