Televisió

Retorn amb sorpresa

‘Dexter’ prepara la tornada incorporant personatges de la sèrie original, fins i tot la difunta Debra Morgan (Jennifer Carpenter). L’equip ha revelat com serà possible.

Michael C. Hall en un moment de la sèrie 'Dexter: New Blood'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dexter, l’assassí més carismàtic de la televisió, està a punt per tornar. El personatge al qual va donar vida Michael C. Hall reneix amb una nova sèrie, anomenada Dexter: New Blood, que s’estrenarà el 8 de novembre vinent a través de Movistar+. Però Dexter no estarà sol, ja que amb ell tornaran alguns dels personatges més populars de la ficció… tot que n’hi ha que siguin morts.

És el cas de Debra Morgan, la germana del protagonista a la qual dona vida Jennifer Carpenter, i a qui tornarem a veure en aquesta etapa després de ser assassinada en l’últim episodi de la producció original, emès el 2013. El dubte, és clar, és com els seus responsables en justificaran la “resurrecció”. I aquesta és una cosa que l’equip de la sèrie ha revelat durant aquests dies: en resum, Debra té ara el rol que ocupava Harry en la sèrie principal. “No penso en ella com un fantasma, sinó més aviat com un nexe o un ressò del passat, o una veritat incòmoda per a Dexter”, ha explicat la seva intèrpret.

Sobre aquest tema, Michael C. Hall ha afegit: “Tot i que Deb sigui un personatge interioritzat per Dexter, ella representa com de lluny que ha marxat en no tenir una brúixola. Estava molt emocionat que Jennifer fes això perquè sabia que podia participar a Dexter d’una forma molt diferent. I ho ha fet. Va ser molt divertit obrir el món intern de Dexter, ara és molt més pirotècnic i boig que abans”, va agregar el protagonista. Igual que Debra, també tornarem a veure Trinity, el personatge de John Lithgow, però no s’ha especificat com serà la seva participació.

Com ja es va veure en el tràiler, aquesta nova etapa de Dexter ens portarà a un poble fictici de l’estat de Nova York anomenat Iron Lake, on el protagonista porta ara una vida en aparença tranquil·la. Alguna cosa, però, despertarà novament el seu fosc passat.

tracking