Televisió

'Succession', a l'octubre

HBO revela el mes en què s’estrenarà la tercera temporada de l’aclamada sèrie, una de les que més s’han vist afectades per l’esclat de la crisi sanitària.

Un moment de la tercera temporada de 'Succession'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha costat, però HBO finalment ha canalitzat el destí de dos dels títols que més es van veure afectats per la pandèmia. Tant Barry com Succession s’estaven preparant per arrencar els rodatges de les terceres temporades quan va esclatar la crisi sanitària, i més d’un any després la primera ja ha iniciat els enregistraments i la segona, uns quants passos al davant, ja té data d’estrena.

El retorn de Succession tindrà lloc en algun moment d’octubre. Així ho ha comunicat la cadena de pagament de WarnerMedia a través del compte oficial de Twitter de la sèrie, que, ara com ara, tan sols revela el mes de llançament. L’estrena, en tot cas, tindrà lloc dos anys després del desenllaç de la segona tanda d’episodis, que es va emetre el 13 d’octubre de 2019.

Des d’aquell moment, Succession s’ha consolidat com un dels grans èxits d’HBO que, després del final de Joc de trons, estava més necessitada que mai de produccions que concentressin l’atenció del públic. Després d’aquell tancament de temporada, la tercera mostrarà les conseqüències de la traïció de Kendall al seu pare, que mirarà de reaccionar amb duresa mentre el galliner dels possibles successors s’esvalota.

Entre els actors que s’incorporen a la nou lliurament destaquen Adrien Brody i Alexander Skarsgard.

tracking