Berlín (Pedro Alonso) i el seu fill Rafael (Patrick Criado).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’acabar la quarta temporada de La casa de papel, Netflix va anunciar que Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado i José Manuel Seda serien a l’elenc de cara a la cinquena i última temporada de la sèrie, tot i que no es van fer públics els personatges que interpretarien. Enguany, la plataforma de streaming ha revelat els tres nous personatges, a més d’imatges inèdites de cara a aquesta temporada final, que veurà la llum durant aquests últims mesos del 2021.

Patrick Criado donarà vida a Rafael, fill del popular personatge Berlín de Pedro Alonso. Es tracta d’un noi de 31 anys que ha estudiat Enginyeria Informàtica al MIT de Massachusetts i que té ben clar que no vol seguir les passes del seu pare. Per la seva banda, Miguel Ángel Silvestre interpretarà René, l’home amb el qual Tokio (Úrsula Corberó) va començar a atracar i al qual considerava l’amor de la seva vida abans d’unir-se a la banda del Profesor (Álvaro Morte). El tercer i darrer personatge que s’unirà a la sèrie serà José Manuel Seda, que es posarà a la pell de Sagasta, un comandant de les forces especials de l’exèrcit espanyol amb una dilatada trajectòria en missions internacionals, sense cap problema a l’hora d’eliminar enemics i amb el lideratge suficient perquè res s’interposi en els seus objectius, ni tan sols la banda protagonista.

Aquesta cinquena i última temporada estarà dividida en dues parts que tindran cinc episodis cadascuna. La primera s’estrenarà el divendres 3 de setembre, mentre que la segona arribarà amb tres mesos de diferència, i serà llançada el divendres 3 de desembre.

Per tant, les fanàtiques i els fanàtics de la sèrie de Netflix no hauran d’esperar gaire per veure el desenllaç de la història, que s’iniciarà després de més de cent hores dels protagonistes tancats al banc d’Espanya.

tracking