Televisió

Adeu a Nova Zelanda

El Senyor dels Anells acaba d’anunciar que la producció de la segona temporada es trasllada al Regne Unit

Adeu a Nova Zelanda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fans del Senyor dels Anells es troben trasbalsats perquè la memòria audiovisual de la saga haurà d’adaptar-se a nous escenaris després que la direcció de producció de la sèrie haja comunicat que per a la segona temporada es trasllada la localització al Regne Unit. El paisatges de Nova Zelanda van representar a la perfecció allò que els lectors dels llibres de John R.R. Tolkien tenien al seu imaginari, gràcies a la seva bellesa, però també a l’ingeni de Peter Jackson i la fotografia d’Andrew Lesni en la trilogia del Senyor dels Anells i també per a The Hobit.

Així serà també amb la primera temporada de l’adaptació per a plataformes, que du a terme Amazon i l’estrena de la qual s’espera per a setembre de 2022. La sèrie ha estat qualificada com la més cara produïda mai pel fet que pot arribar a costar fins a 1.000 milions de dòlars. De fet, el 2017 Amazon va comprar els drets de la saga per 250 milions i de les cinc temporades inicials, ara se n’esperen set o vuit, tot i que encara està per definir. Algunes informacions, però, asseguren que ha estat un problema fiscal el que ha obligat a la sèrie a marxar de Nova Zelanda i que hauria trobat millors condicions al Regne Unit, però les fortes restriccions a l’entrada i sortida del país també hi han ajudat.

La sinopsi “durà als espectadors fins a una era en la qual els grans poders van ser forjats, els regnes florien cap a la glòria i queien fins a la ruïna”. Així mateix, augura que donarà vida al “malvat més gran que mai ha sorgit de la ploma de Tolkien”, que podria ser Melkor, el senyor obscur que va ensinistrar Sauron i cobrir els regnes en l’obscuritat. De fet, alguns amants de la saga han aventurat que la imatge promocional que acompanya aquesta informació podria representar la ciutat de Valinor, un indret on els elfs van gaudir d’una gran riquesa i prosperitat.

tracking