Televisió

'Sky Rojo' renova

La sèrie d’acció ‘Sky rojo’, que s’emet a la plataforma d’‘streaming’ Netflix, renova per a una tercera i última temporada que veurà la llum durant el 2022.

Wendy, Coral i Gina, les protagonistes de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Menys d’un mes després de l’estrena de la segona temporada, la sèrie de ficció Sky rojo s’ha guanyat la merescuda renovació, tal com ha anunciat la productora Vancouver Media. En tan sols mig any s’han emès les dues primeres temporades, que van ser encarregades al mateix temps, i fa unes setmanes es va poder conèixer que la plataforma d’streaming va donar llum verd per fer oficial la seva renovació per a la tercera i última temporada de la sèrie d’èxit d’Esther Martínez (creadora també de la taquillera sèrie Vis a vis) i Alex Pina (La casa de papel). Aquesta temporada final, que constarà de vuit intensos episodis, aterrarà a les pantalles durant l’any 2022.

Aquest cop, l’espera entre la segona i tercera temporada serà molt més llarga que de costum i tot apunta que el rodatge de l’entrega final encara no ha començat. Verónica Sánchez (Coral), Miguel Àngel Silvestre (Moisés) i Lali Espósito (Wendy) són algunes de les cares que encapçalaran el repartiment d’una tercera temporada la qual ja té sinopsi oficial al perfil de Twitter de Netflix Espanya. La segona temporada de la sèrie va deixar un final molt obert, amarg i ple de dubtes per al públic, ansiós de respostes sobre l’incert destí de Coral, Wendy i Gina, que estan disposades a recuperar la seva merescuda llibertat després de ser explotades durant anys.

NOVES ESTRENES A LA PLATAFORMA HBO

Han arribat novetats a la plataforma HBO durant el mes d’agost. El dia 4 es va estrenar el retrat Obama, per una Amèrica millor. Es tracta d’una sèrie documental de només tres episodis que narra la vida personal i també política de l’expresident dels Estats Units, mentre que, mitjançant converses amb familiars, amics i crítics, reflexiona sobre la identitat, la inclusió i el futur del país. Fa una setmana es va estrenar l’aclamada sèrie documental Emitiendo desde el desierto de Nevada, que posa el focus en una cadena privada de televisió d’un petit poble situat al desert de Pahrump, a Nevada, i mostra al món una sèrie de personatges extravagants tant davant com darrere les càmares. Les crítiques asseguren que és una sèrie molt divertida que mostra la realitat de treballar en una estació local de notícies. La plataforma ha agregat noves pel·lícules al seu catàleg, com ara Interestellar, Grease i Los juegos del hambre.

Noves estrenes a la plataforma HBO

tracking