Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Només perquè ara sentis estrès no vol dir que hagis de sentir el mateix matí o la resta del dia d'avui. Hi ha passos que pots donar per calmar la teva turmentada ànima. Atura't, tanca els ulls i relaxa't amb algunes respiracions profundes. Et sorprendràs del refrescant que ara mateix poden ser. Per què no ho intentes? T

aure La teva tendència és a precipitar cap a un nou projecte. No tothom es deixa portar per la teva entusiasme. Vés amb compte de no avassallar a aquelles persones per les que més et preocupes. La teva parella, sobretot, se sent una mica molesta i abandonada en aquest moment. Fes el que puguis per alleujar la tensió. Podria ser el moment de deixar de banda el teu projecte en favor d'una sortida romàntica.

Bessons Fora el vell i dalt el nou! Aquest sembla ser el mantra del dia, especialment pel que fa a la teva llar es refereix. La teva energia i motivació són altes. Si algú pot executar una completa redecoració en un dia, ets tu. Però tot i això pots lastimarte a l'intentar moure un sofà sense ajuda. Aconsegueix ajuda, però vés amb compte amb demanar massa. No tothom té la teva energia!

Cranc Fora el vell i dalt el nou! Aquest sembla ser el mantra del dia, especialment pel que fa a la teva llar es refereix. La teva energia i motivació són altes. Si algú pot executar una completa redecoració en un dia, ets tu. Però tot i això pots lastimarte a l'intentar moure un sofà sense ajuda. Aconsegueix ajuda, però vés amb compte amb demanar massa. No tothom té la teva energia!

Lleó Ets una d'aquelles persones que pensa que el seu compte bancari no pot estar en números vermells, sempre que encara tinguis xecs al teu xequera? Encara que pensis que la teva situació financera sigui dolenta, els teus problemes són fàcilment reconciliables. No és que estiguis gastant més diners de què tens, sinó que no portes un registre del que gastes. Portar millors registres ajudarà a alleujar la teva ansietat.

Verge Ets una d'aquelles persones que pensa que el seu compte bancari no pot estar en números vermells, sempre que encara tinguis xecs al teu xequera? Encara que pensis que la teva situació financera sigui dolenta, els teus problemes són fàcilment reconciliables. No és que estiguis gastant més diners de què tens, sinó que no portes un registre del que gastes. Portar millors registres ajudarà a alleujar la teva ansietat.

Balança Una cosa pot estar distraient ja sigui a una de les teves amistats o la teva parella que pot ser que fins aquesta persona no sigui molt bona companyia. Tal tampoc vol compartir la font de la seva preocupació. No tractis de tenir una llarga conversa sobre el tema. Dóna marxa enrere i deixa que aquesta persona arregli els seus problemes. De vegades això és tot el que pots fer.

Escorpí Els teus pensaments i sentiments poden ser vagues avui i podries preocupar-te per alguna cosa. La gent pot tractar de parlar amb tu, però no sentiràs massa del que diuen, i recordaràs fins i tot menys. Aquesta és una condició temporal. No et preocupis si la gent pensa que ets algú irrespectuós. Els que compten saben que no ets així. Passa el dia llegint novel·les d'evasió. No importa si després no pots recordar-les!

Sagitari Els assumptes romàntics han d'anar molt bé ara, encara que és possible que avui tinguis alguns dubtes. Pot ser que la persona objecte de la teva afecte estigui callada o preocupada. No deixis que els teus inseguretats obtinguin el millor de tu. El que està passant probablement amb aquesta persona té poc o res a veure amb tu i més a veure amb assumptes de diners. La teva parella et dirà quan és el moment adequat. C

apricorn Avui pot ser que hagis tant de fer a casa que no sàpigues per on començar. Els familiars no seran de molta ajuda. No et rendeixis. Mira al voltant de l'habitació, troba una cosa que necessiti fer-se i posa't mans a l'obra. Segueix fent això i per quan et cansis. No hi ha cap necessitat de treballar fins l'esgotament, fins i tot si esperes visitants. 'Les seves cases també s'embruten!

Aquari Avui el paranormal podria estar en la teva ment. Els llibres sobre temes relacionats amb això poden captar teu interès, de manera que probablement voldràs passar-te el dia llegint. Alguns dels conceptes poden semblar estranys, fins i tot per a tu, però no els rebutgis encara. L'important ara és mantenir una ment oberta. Es descobreixen coses estranyes cada dia.

Peixos Per molt que intentis evitar-ho, pot ser que et passis el dia ficant la pota. És un d'aquells dies en que tot el que diguis per aclarir la confusió només confon les qüestions encara més. Vols passar una nit de diversió amb amics, però tems que només empitjorarà les coses. Els teus amics et volen, fins i tot en els dies en què les teves habilitats socials no funcionen gaire bé.

tracking