El 20 d'agost s'estrena la comèdia creada per Amanda Peet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La devoció que va aixecar Sandra Oh a Killing Eve i Anatomia de Grey entre una gran quantitat de seguidors és innegable. Ara, els seus fans estan de sort. Falta exactament una setmana justa perquè Netflix estreni La directora, una comèdia feminista protagonitzada per l’estrella canadenca, creada per Amanda Peet i produïda per David Benioff i D. B. Weiss, creadors de Joc de Trons.

Sandra Oh i Jay Duplass protagonitzaran aquesta comèdia dramàtica que centra el seu argument en la presidència d’un departament anglès d’una important universitat. Un escenari que donarà peu a visibilitzar temes tan candents de la societat actual com el feminisme o la situació d’una dona empoderada.

La difícil posició de les dones, de fet, és una de les prioritats de La directora de Netflix. Sandra Oh posarà cara al personatge de Yi-Joon, la nova directora del departament d’anglès en una prestigiosa universitat d’Estats Units, la primera dona a la història de la universitat a ser nomenada com a tal. Tot i això, el seu moment de glòria s’eclipsarà ràpidament. Al llarg dels sis episodis, es podrà apreciar l’allau d’obstacles amb els quals s’enfronten les dones, específicament les dones negres, asiàtiques i de minories ètniques, dins i fora de l’acadèmia. Es tocaran temes com la bretxa salarial de gènere o el fet de sacrificar la carrera per la família. De fet, un dels temes centrals és la maternitat. La sèrie mostra com Yi-Joon, mare soltera, trontollarà mentre tracta desesperadament d’estabilitzar el vaixell tant a la feina com a casa.

De moment, les primeres crítiques que arriben comenten que la proporció entre comèdia i drama de La directora està calibrada a la perfecció. Hi ha moments de veritable pes emocional, als quals es dona un ampli espai per respirar, però als seus protagonistes clau mai se’ls permet enfonsar-se en l’oblit.

tracking