Televisió

El possible punt final

La cinquena temporada d’‘El cuento de la criada’, que s’està escrivint, podria ser l’última de la sèrie basada en la novel·la del 1985 de Margaret Atwood

Una escena de la sèrie 'El cuento de la criada'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És una incògnita si la cinquena temporada d’El cuento de la criada, la sèrie basada en la novel·la del 1985 de Margaret Atwood, posarà el punt final a la ficció. De moment, la cinquena entrega no té data d’estrena però ja està fent parlar molt.

El seu creador, Bruce Miller, va deslligar els rumors d’un possible final en una entrevista a Deadline. Miller va confessar que la cinquena part podria ser l’última. Ara bé, segons va explicar, la pandèmia ha canviat la seva perspectiva i no vol posar el punt final a la sèrie de forma precipitada. Sobre el possible final, Miller va assegurar que sap quin serà, però que no té pressa per posar-li data. En aquest sentit, va declarar que no busca acabar-la, però tampoc allargar-la eternament.

A l’entrevista, Miller va aprofitar per posar en valor l’equip que ha fet possible la ficció: “Treballo amb un grup de persones que ho posen molt fàcil, tenim un grup d’escriptors i actors meravellós. El que han fet aquest any és increïble. Han fet aquesta temporada completa durant la pandèmia.” Tot apunta que el creador no vol acomiadar-se del seu equip i, per tant, tampoc de la ficció de Hulu.

Ara per ara, els guionistes estan treballant en la cinquena temporada de la sèrie. Jordan Helman, nou cap de producció original de Hulu, va confirmar també a Deadline que havien parlat sobre la millor manera d’acabar la sèrie, intensificant els rumors que la cinquena temporada seria l’última.

Sigui ara o més endavant, la fi d’El cuento de la criada prepararà el camí per a una possible adaptació d’Els Testaments, la seqüela literària escrita per Margaret Atwood i publicada l’any 2019. L’acció d’aquest llibre passa quinze anys després i l’argument es desenvolupa a través de tres històries que se superposen entre si.

tracking