Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No has de crear tot en solitari. La vida no és un esport individual. Per viure la vida plenament, has de participar-hi. Sovint això implica interactuar amb altres persones. Aquest és un exercici de confiança. Vols estar amb nosaltres, si o no? Independentment de la teva resposta, els esdeveniments exteriors et portaran en una direcció que no pots predir ni imaginar. T

aure Quan trobem el nostre camí, naturalment, volem començar a caminar per ell. El contrari no és cert, tot i que sembles creure. És bastant inútil aprendre a caminar quan no saps quin és el teu camí. Això pot semblar una mica fosc per a tu i, no obstant això, és cert. El desig és el que crea l'aptitud i no a l'inrevés.

Bessons L'energia astral et anima obrir-te més a el món, i a altres cultures i formes de pensar. No has d'anar en solitari pel desert per reinventar tot. Per a tu, aquest seria el camí més fàcil, ja que et permetria ocultar! Desenvolupa la teva curiositat sobre el que hi ha en aquesta societat. La teva opinió tindrà pes més endavant.

Cranc Ets capaç de enfocar i centrar-te molt! Tens molta calma i serenitat. Per descomptat, el teu estat d'ànim és molt acollidor per la sobrietat, la racionalitat i el treball dur. L'horitzó és clar i tens tota la informació que necessites per navegar pels mars de la vida. Tot el que necessites és una mica més de fe i coratge. Si no tens èxit avui, no tens ningú a qui culpar sinó a tu.

Lleó Avui, per fi pots expressar aquests secrets que t'han estat molestant. Pots ser un formiguer de ràbia per dins i tenir por de deixar-ho mostrar per por que pugui explotar a l'contacte. O pot ser que et consumeixi una passió oculta per alguna persona especial. El cap governarà a el cor avui i la teva ment estarà ennuvolada per qualsevol boira d'emoció. Potser has aprofitar d'això.

Verge Si admets que has comès un error, és més probable que la gent et perdoni. Tens un dia de confrontació per davant. No hi ha dubte que estàs en una posició estàtica pel que fa a la teva carrera. Això pot afectar a la teva situació financera però vas a progressar més si assumeixes la teva responsabilitat i veus els teus errors. No obstant això, tampoc tinguis massa duresa amb tu! Tot això és part del procés d'aprenentatge.

Balança És possible que hagis estat desitjant una mica de reconeixement i estima últimament. Potser li has tirat l'ull a una promoció en el treball. El dia que tens per davant et mostrarà quin camí serà el més productiu. Per tenir èxit, has de planificar tot amb cura i centrar-te en un objectiu. Has d'assegurar que tens el suport per aconseguir aquest objectiu. Hi ha una muntanya llarga i empinada per davant, però es t'obliga a conquistar-la.

Escorpí Si resulta que t'estàs formant per a un nou ofici, aprenent una nova tècnica, o potser et estiguin avaluant després d'un període de pràctiques, pots esperar triomfar en totes aquestes activitats. És possible que hagis tingut una mica de por que els que manen frunzan les celles davant la teva originalitat. A canvi, sembla que els responsables l'aprecien més del que creus.

Sagitari Encara que és possible que trobis el dia que tens per davant una mica estressant, és un dia clau per a la teva evolució professional. Ja que t'ha faltat inspiració últimament, no et pots perdre l'oportunitat que se't presentarà avui. Podries assabentar d'una nova oportunitat en un nou camp que podria conduir-te a una nova passió o compromís. Espera veure com un nou desig per al futur es forma dins teu! C

apricorn Estàs trobant amb obstacles? Podria ser que simplement has de dedicar més temps a completar les tasques monumentals que has d'afrontar? Això pot resultar difícil de tolerar. No saps com fer-li front a moments com aquests quan has de seguir fent la mateixa cosa una i altra vegada fins que obtinguis resultats. Hi ha una lliçó aquí per a tu. Recorda que la paciència és una virtut.

Aquari Ets tenint alguns problemes amb l'autoritat? Està tenint dificultats per fer-te entendre? Si és així, ¿has pensat en explicar els teus projectes en detall a les persones que esperes que et segueixin en la teva aventura? No pots esperar que altres et segueixin cegament. Ells també tenen les seves vides per viure, així com els seus propis objectius i prioritats.

Peixos Sí, els teus projectes han necessitat el seu temps per posar-se en marxa. Això es deu al fet que no t'has concentrant prou. Estàs fent diverses coses alhora, amb el resultat que les coses han anat més lentes del que s'esperava. El teu canvi d'orientació requereix que enfocaments teva energia en una sola direcció. No obstant això, queda la pregunta: ¿en quina direcció?

tracking