Televisió

'Sexo en Nueva York'

20 anys després de l’estrena arriba la segona part de ‘Sex and the City’. Les xarxes socials ja estan regalant imatges del que serà ‘And just like that...’

'Sexo en Nueva York'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna a la pantalla una de les parelles més icòniques de la televisió: Carrie Bradshaw (Sarah jessica Parker) i Mr. Big (Chris Noth). Els fans de la famosa serie Sexo en Nueva York han pogut descobrir que Mr. Big seguirà a la segona part de la sèrie a través de les xarxes socials de l’actriu, que divendres passat va publicar la fotografia d’una escena al seu perfil d’Instagram.

Se’ns dubte, el retorn de la sèrie a la pantalla amb el seu reboot, anomenat And just like that... té els que han vist la producció una vegada rere l’altra intrigats i emocionats. I és que molts es moren de ganes de saber com els va la vida a la parella i al grup d’amigues novaiorqueses, 20 anys després de l’estrena de la sèrie.

La sèrie va ser tot un èxit per ser trencadora i irreverent, revolucionant el feminisme a la televisió l’any 1998. Les protagonistes, un grup de dones empoderades, independents i que parlaven de sexe sense pèls a la llengua, no van deixar indiferent ningú. Les seves aventures i converses van fer que alguns l’etiquetessin de “sàtira romanticosexual”, per enderrocar tabús al voltant de la la sexualitat femenina.

El seu retorn a la pantalla va ser anunciat fa uns mesos per HBO Max, la plataforma que s’encarregarà de la segona part.

Hi veurem Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Chyntia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis). Qui no participarà en aquesta continuació de la sèrie és Samantha Johnes (Kim Cattrall), una de les peces clau a la sèrie que ha refusat el paper per desavinences amb la resta d’actrius.

La plataforma en streaming encara no ha anunciat la data d’estrena. Un cop surti a la llum, caldrà veure com funciona la sèrie de la Nova York utòpica i consumista en una nova època on hi ha hagut molt canvis.

tracking