Un nou 'Waterworld'?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi ha obres audiovisuals que venen acompanyades d’una certa mala fama. Waterworld n’és un exemple: una pel·lícula que costa veure sense tenir al cap que va ser un dels grans fiascos de la història del cinema i que va estar a punt d’arruïnar econòmicament el seu protagonista, Kevin Costner. Però que la cinta fos un fracàs de taquilla no significa que no pugui convertir-se en una sèrie exitosa. Així ho han pensat John Davis i John Fox, productors de ficcions com The Blacklist o The Equalizer, que estan desenvolupant un projecte seriat basat en l’univers de la distopia climàtica, com ha donat a conèixer el mitjà nord-americà Collider.

Quan han passat més de 25 anys després de la seva estrena en sales, Davis, productor de llarg recorregut que va iniciar la seva carrera en la indústria cinematogràfica, vol revisitar Waterworld, pel·lícula en la qual va treballar en la producció al costat de Larry Gordon, un altre dels involucrats en el projecte. Dan Trachtenberg, realitzador conegut pel segon lliurament de la saga Monstruoso, 10 Cloverfield Lane, dirigiria la sèrie.

Aquesta ficció reprendria vint anys després els personatges de la pel·lícula de 1995, encara que es desconeix si repetiria algun membre del càsting original. Waterworld ens explicava la història del Mariner (Costner), un rodamón que solcava les mars d’un planeta Terra negat després que es fonguessin els casquets polars i generessin societats aquàtiques i mutants. El Mariner emprèn aleshores una missió d’escorta d’una dona i una jove en la recerca de la terra ferma.

El projecte es troba encara en una fase molt inicial de desenvolupament i no hi ha cap showrunner involucrat. No obstant això, Davis i Fox asseguren haver trobat una plataforma d’streaming on s’acabaria de delinear la idea, tot i que no han volgut revelar de quina es tracta.

tracking